Actuacions AFIC

II Gala Premis "Q" 2018 al comerç i la iniciativa emprenedora, #premisQ2018 #QuartdePoblet.

Finalitzada

Tot preparat per a començar la setmana i tenim una bona notícia. La II Gala dels #PremisQ2018 al comerç i a la iniciativa emprenedora ja té data. Us esperem el 26 d'octubre a les 20 h. al CC El Casino #QuartdePoblet.

Més informació

Curs Immersió digital en les pimes comercials: com traure partit d'Internet en el nostre comerç

Finalitzada

Les xicotetes i mitjanes empreses comercials de #QuartdePoblet es formen en comerç on line a través de l'agència AFIC

Més informació

Conveni amb l'Associació Comerciants de Quart de Poblet (ACQ).
Finalitzada

L'AFIC (Agència de Foment d'Innovació comercial) , en col·laboració amb ACQ, realitza diferents actuacions amb l'objectiu del qual és afavorir el desenvolupament i la promoció del teixit comercial local, així com incentivar la compra de proximitat en el municipi per mitjà de la visibilización de l'oferta comercial existent.

Es realitzen diferents campanyes com la Ruta gastronòmica i de halloween, el dia del Pare i de la Mare, Mercat de Nadal.., així com la celebració de la Fira de Comerç, un esdeveniment de gran envergadura i calat en el municipi.

S'utilitza diferents ferramentes i mitjans de comunicació, com són, l'APP i el portal Web: www.compraenquart.com i les xarxes socials entre altres.

Més informació

PROGRAMA DE FORMACIÓ DE L’AGÈNCIA AFIC Y L’AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET
Finalitzada

El programa de formació al comerç local, impulsat per l’Agència AFIC i l’Ajuntament de Quart de Poblet, esta dissenyat per a ajudar al comerç local a millorar la seua competitivitat i en les vendes a més d’adaptar-se en les necessitats dels consumidors.

Este pla formatiu organitzat per l’Agència AFIC i l’Ajuntament de Quart de Poblet contemplarà diferents àmbits com pot ser un curs destinat al funcionament de les xarxes socials, a l’increment de les vendes, màrqueting, responsabilitat social…

Més informació

CAMPANYES PER AL FOMENT DEL COMERÇ LOCAL
Finalitzada

L’objectiu que perseguix la fira del comerç de Quart de Poblet, és el de donar a conéixer el consumidor de la zona, els productes i servicis que presenta el xicotet comerç urbà del municipi a més de fomentar el contacte personal entre client y empresariat, l’accés i coneixement dels productes per part de les persones assistents.

Es realitzen diferents companyies com la Ruta gastronòmica i de halloween, el dia del Pare i de la Mare, Fireta de Nadal…, així com la celebració de la Fira del Comerç, un esdeveniment de gran envergadura i calat en el municipi.

Més informació

ACTUACIONS QUE S'HAN REALITZAT DES DE LA REGIDORIA DE COMERÇ PER A POTENCIAR EL COMERÇ LOCAL
Finalitzada

1. Ajudes per a afavorir i promoure l'ús del valencià en el comerç local. Es tracta d'una subvenció que fomenta l'ús del valencià en els comerços i empreses locals en la seua imatge corporativa, cartelería, fullets, web etc. Les ajudes poden ser de fins a 600EUR.

2. Premis "Q"; al comerç local: distincions al comerç accessible, sostenible i excel·lent 2017.

Per a una informació més detallada sobre totes estes actuacions pot consultar:

http://ocupacio.quartdepoblet.es/index.php/es/autocupacio

Més informació

  • 1
© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball