Actuacions AFIC

La Regidoria de Comerç de Quart de Poblet ha llançat una nova campanya destinada a impulsar les compres en el comerç local i fomentar un sentit de connexió i apreci pels establiments locals.

Més informació

En curs

L'Ajuntament de Quart de Poblet llança la campanya 'Menys Excuses i Més Comerç Local' per impulsar el suport als comerços municipals.

En curs

100 persones han estat premiades amb les targetes valorades en 100€ vàlides per gastar als 135 comerços del municipi que participen a la campanya fins al 31/12/2023.

Més informació:

Fase d'adhesió / Començament de la campanya / Primer sorteig / Premiats primer sorteig / Segon sorteig / Premiats segon sorteig

 

Finalitzada

L'Ajuntament de Quart de Poblet dóna la benvinguda al Nadal del 2023 amb l'encesa de les llums nadalenques aquest proper divendres, 1 de desembre, a les 19:30 hores a la plaça ubicada davant de l'edifici consistorial, on s'ubicarà un gran arbre lluminós de 10 metres dalçada.

Tots els veïns i veïnes estan convidats a aquest encès amb què es vol crear una atmosfera màgica en aquestes festes en què tots puguem gaudir.

Més informació

 

Finalitzada

Una de les característiques destacades d'aquesta campanya és el sorteig de 100 targetes de regal, cadascuna amb un valor de 100 euros , que es podran utilitzar per comprar als diversos comerços del municipi. Per participar en el sorteig, simplement cal fer compres o consumicions per un valor superior a 5? a qualsevol establiment local participant.

Els participants hauran d'escriure el seu nom, cognoms i número de telèfon a les butlletes i dipositar-les en una urna ubicada a l'ajuntament, disponible de l'1 al 19 de desembre, en horari de 9.00 a 14.00 hores.

Més informació

 

Finalitzada

El 13 de Novembre, l'Ajuntament de Quart de Poblet va dur a terme l'entrega de 13 ajudes d'Iniciativa Emprenedora, cadascuna d'elles amb un valor de 1500€. Aquest programa té com a objectiu principal estimular la creació d'activitats professionals independents, al mateix temps que contribueix al creixement de l'ocupació a nivell local.

Més informació

Finalitzada

Des de l'Ajuntament de Quart de Poblet i l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), un altre any més llancem la campanya '100X100 amb el comerç local', per incentivar entre la ciutadania la compra local a la cistella de Nadal . Si ets un comerç ja et pots inscriure a la fase d'adhesió de la campanya. El termini d'adhesió a la campanya s'estén del fins al 20 de novembre del 2023.

Més informació

Finalitzada

El 25 d'octubre es celebrarà el Dia del Comerç Local a Quart de Poblet, amb l'entrega de diplomes als comerços premiats i una nova campanya per impulsar el comerç local a la comunitat, incloent un vídeo destacant els comerços locals com a protagonistes.

Finalitzada

Els dies 21 i 22 d'octubre, Quart de Poblet celebra la Fira del Comerç i Passarel·la 2023, una oportunitat única per explorar, degustar i recolzar els comerços locals.

Finalitzada

L'Associació de Comerciants-ACQ i l'Ajuntament de Quart de Poblet, en col·laboració amb Caixa Popular posen a la venda “1500 targetes CQ+”, dins de la campanya 'Impulsa la compra a Quart amb la Targeta CQ+', que es podrà utilitzar en els negocis adherits a la campanya. El mateix dia 02 de Maig, i a partir de les 9.00h, s'obrirà a la venda les targetes CQ+, fins a esgotar existències.

Més informació

Finalitzada

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme