Actualitat Notícies

L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET IMPULSA L'INICIATIVA EMPRENEDORA LOCAL AMB L'ENTREGA DE 13 AJUDES DE 1500€.
NOV 2023

L'Ajuntament de Quart de Poblet impulsa des de 2011 este tipus d'ajudes que contribueixen a fomentar iniciatives empresarials que han demostrat ser una excel·lent via per a la creació de llocs de treball. Des de 2011 s'han entregat ajudes per valor de 240.000 euros, aproximadament, a 172 iniciatives emprenedores impulsades per veïns i veïnes del municipi.

El 13 de Novembre, l'Ajuntament de Quart de Poblet va dur a terme l'entrega de 13 ajudes d'Iniciativa Emprenedora, cadascuna d'elles amb un valor de 1500€. Aquest programa té com a objectiu principal estimular la creació d'activitats professionals independents, al mateix temps que contribueix al creixement de l'ocupació a nivell local.

Aquestes ajudes estan destinades a persones físiques empadronades al municipi que hagen iniciat la seua activitat a Quart de Poblet entre l'1 de maig de 2022 i el 31 de juliol de 2023.

L'entrega d'aquests reconeixements s'ha realitzat a l'ajuntament mateix, on l'alcaldessa, Cristina Mora, i la regidora d'Emprenedoria Local, Rosa García, van lliurar els diplomes a les 13 persones emprenedores. Durant l'esdeveniment, es va brindar l'oportunitat de conéixer i dialogar sobre els projectes empresarials de cadascun d'ells, reforçant així el vincle entre l'administració local i els nous projectes emprenedors del municipi.

Les persones que han sigut beneficiàries d'aquestes subvencions per impulsar els seus emprenedors són les següents:

 1. Angie Trujillo Mejía, fundadora de Solargasyt, especialitzada en la instal·lació de plaques solars.
 2. Azucena Cuñat Gomez, propietària d'Azuterenta, dedicada a la compravenda de cotxes i assessoria fiscal.
 3. Victorino Tomas Cordoba Madero, creador de Vittal Boost, un centre d'entrenament personal amb assessorament nutricional i medicina xinesa.
 4. Olga Iurchenko, fundadora d'Art Música Valencia, una acadèmia musical pròspera que ofereix classes de cant, teràpia del parla, doblatge i locució.
 5. Sheila Mur Artagoitia, emprenedora en l'àmbit de la perruqueria i estètica amb El Salón de Sheila Mur.
 6. Alejandro Roncero Gonzalez, propietari de Mecánica sobre Rodes.
 7. Sergio Onofre Gabaldo Soler, advocat que ofereix els seus serveis professionals.
 8. Othmane Jabrou, fundador d'Otto Savage, una botiga de roba.
 9. César Martinez Burgos, propietari de Locandia, estudi de disseny gràfic.
 10. Alcides Jr Chacoa Pestana, proveïdor de serveis tècnics per a Mahou i San Miguel.
 11. Javier López López, propietari d'un gabinet de psicologia.
 12. Julieta Cecilia Carbonella, creadora de Rumbo Norte, dedicada a apropar opcions d'alimentació sense gluten a la ciutadania.
 13. Ariadna Cosin Tormo, fundadora d'Equituria Eventos, especialitzada en esdeveniments amb cavalls.

Altres enllaços d'interés:

https://quartdepoblet.es/actualidad/noticia/l-ajuntament-de-quart-de-poblet-entrega-els-reconeixements-a-la-iniciativa-emprenedora-local-que-suma-240-000-euros-en-ajudes?locale=va

https://www.elmeridiano.es/quart-de-poblet-entrega-los-reconocimientos-a-la-iniciativa-emprendedora-local/ https://www.elperiodic.com/quart_poblet/ayuntamiento-quart-poblet-entrega-reconocimientos-iniciativa-emprendedora-local-suma-240000-euros-ayudas-desde-2011_931518

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme