L' agència AFIC >> Salutacions des de la regidoria

Establir un espai de referència, en el qual els i les comerciants de Quart de Poblet obtinguéreu una resposta a les vostres necessitats de formació, d'informació, d'assessorament, de compartir propostes, idees, il·lusió…, per part de la institució pública més propera: l'Ajuntament, ens ha portat a unir-nos a la Xarxa AFIC de la Generalitat Valenciana amb l'objectiu de comptar en el nostre poble amb una Agència per al Foment de la Innovació Comercial, que ja està a la vostra disposició. Des d'ella desenvoluparem diferents actuacions, com les dirigides a la promoció i animació comercial, al foment d'accions formatives, a l'assessorament sobre ajudes i subvencions i a la realització de diferents campanyes i actes comercials.

El primer pas que hem donat ha sigut la creació d'aquest Portal del Comerciant, a través del qual podreu exposar els vostres articles, les promocions, les iniciatives que impulseu…, en definitiva, arribar a més persones, posar en valor el que oferiu des d'aquest sector, que constitueix un dels pilars fonamentals del desenvolupament econòmic de Quart de Poblet; un dels motors que ens mou.

Des de la Regidoria de Comerç treballem dia a dia per vosaltres, però també al vostre costat, comptant amb les aportacions que ens feu arribar. Per aquesta raó, considerem fonamental la agencia AFIC, que ens permetrà també reforçar la coordinació amb l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), a la qual agraïsc públicament la implicació i la col·laboració permanent en el bon desenvolupament de les polítiques de promoció del comerç municipals.

La principal finalitat és, per tant, el desenvolupament del sector comercial, procurant la seua ordenació, promoció i modernització. Fer visible l'oferta comercial local existent per a incentivar la compra a Quart de Poblet, és un dels principals eixos estratègics de la regidoria, al qual van dirigides iniciatives com la Fira de Comerç, un esdeveniment de gran envergadura i calat en el municipi; els Premis "Q" al comerç i a la iniciativa emprenedora, les convocatòries de la qual són un èxit i agraïsc l’esforç de totes les persones que vau contribuir a aconseguir-ho, així com l´il.luminació dels carrers per Nadal, reforçant la campanya nadalenca, entre altres mesures.

Inicie, doncs, el meu mandat amb gran il.lusió, agafant el testimoni d´aquest i altres serveis, dirigits a comerciants i a persones emprenedores que aposten per aquest sector, però també al públic en general, ja que és una nova finestra al comerç de Quart de Poblet, que ens ofereix valors com la qualitat, la proximitat i la capacitat de vertebrar el municipi, en ser punt de trobada dels seus veïns i veïnes. Benvinguts i benvingudes!

Ángel Lorente Izquierdo

REGIDOR DE COMERÇ

© 2023 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball