L' agència AFIC >> Salutacions des de la regidoria

Som un punt de referència on les i els comerciants de Quart de Poblet poden trobar respostes a les seves necessitats de formació, informació, assessorament i, així poder compartir propostes i idees, ha estat un objectiu clau per a l'Ajuntament. En aquest sentit, estem units a la Xarxa AFIC de la Generalitat Valenciana amb el propòsit d'implementar una Agència per al Foment de la Innovació Comercial al nostre poble, la qual ja està disponible per a vosaltres. A través d'aquesta agència, durem a terme diverses accions, com ara promoció i animació comercial, impulsarem activitats formatives, proporcionarem assessorament sobre ajuts i subvencions, i organitzarem diverses campanyes i esdeveniments comercials.

El primer pas que vam fer va ser la creació d'aquest Portal del Comerciant, que permetrà a totes i tots exhibir els seus productes, promocions i projectes, aconseguint així un públic més ampli i destacant la contribució fonamental d'aquest sector al desenvolupament econòmic de Quart de Poblet.

Des de la Regidoria de Comerç, treballem incansablement per i per al comerç, col·laborant estretament i valorant les aportacions que ens fan arribar. En aquest context, considerem essencial la col·laboració amb l'agència AFIC, que enfortirà també la nostra coordinació amb l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), a qui agraeixo públicament pel seu compromís i col·laboració constant en la implementació amb èxit de les polítiques de promoció del comerç municipal.

La meta principal és el desenvolupament del sector comercial, cercant la seva ordenació, promoció i modernització. Un dels eixos estratègics fonamentals de la regidoria és fer visible l'oferta comercial local per estimular les compres a Quart de Poblet. Iniciatives com la Fira de Comerç, els Premis "Q" al comerç i les targetes CQ+, així com la il·luminació i decoració nadalenca de carrers, són algunes de les mesures dirigides a assolir aquest objectiu.

Inicio el meu mandat amb entusiasme, assumint la responsabilitat de continuar amb aquests serveis destinats a comerciants i nous comerços locals que aposten per aquest sector. Aquest portal no només està dirigit als comerciants, sinó també a totes les persones en general, essent una finestra al comerç de Quart de Poblet que destaca valors com la qualitat, la proximitat i la capacitat d'unir al municipi com a punt de trobada per a totes i tots els seus habitants. Benvinguts i benvingudes!

Francisco J. Hidalgo
Regidor de comerç

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme