L' agència AFIC >> Salutacions des de la alcaldia

El Portal del Comerç de Quart de Poblet és una eina fonamental en la gestió dels interessos del nostre teixit comercial. Des de la seua posada en marxa ha servit per afavorir el treball conjunt entre els diferents agents socials i comercials amb l'objectiu de modernitzar les comunicacions, afavorir el desenvolupament de l'activitat comercial local i reforçar les nostres relacions.

El nostre compromís amb els i les comerciants de Quart de Poblet és ferm. A iniciatives ja consolidades, com la Fira del Comerç, les ajudes a la iniciativa emprenedora i a l'ús del valencià, la campanya nadalenca o els Premis Q, anem incorporant altres, que tenen com a objectiu principal visibilitzar la nostra oferta comercial i incentivar la compra a Quart de Poblet. En bona part d'aquestes iniciatives comptem, a més, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), a la qual agraeixc a través d'aquestes línies la seua tasca.

Les persones que decidiu obrir un negoci ací, ajudant-nos a tindre al nostre abast tot el que necessitem sense desplaçar-nos, us convertiu en un dels principals motors del nostre municipi. Per això, volem posar a la vostra disposició aquest Portal, una gran aparador per promocionar la vostra oferta, i l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial de Quart de Poblet, des de la qual podeu accedir a una atenció directa i especialitzada.

Benvinguts i benvingudes, doncs, a aquest Portal del Comerç que esperem us siga d'utilitat. Com sempre, seran molt benvingudes les vostres suggeriments i propostes de millora perquè junts i juntes sempre sumem.

Cristina Mora Luján
Alcaldessa de Quart de Poblet

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme