L' agència AFIC >> Salutacions des de la alcaldia

La creació d'un Portal del Comerç de Quart de Poblet en Internet va ser un dels compromisos que des de l'equip de govern vam adquirir quan iniciarem aquesta legislatura. Després d'estudiar diverses opcions, decidirem que la més idònia era construir-lo a través de la nostra incorporació a la xarxa d'Agències per al Foment de la Innovació Comercial, impulsada per la Generalitat, ja que ens permetia unir sinergies entre administracions per a facilitar recursos eficaços i eficients que afavorisquen el desenvolupament de l'activitat comercial local, la modernització, racionalització i enfortiment del comerç.

El nostre compromís amb els i les comerciants de Quart de Poblet és ferm. A iniciatives ja consolidades, com la Fira del Comerç, les ajudes a la iniciativa emprenedora i a l'ús del valencià o la campanya nadalenca, incorporem unes altres, que tenen com a objectiu principal visibilizar nostra oferta comercial i incentivar la compra a Quart de Poblet. És el cas dels Premis Q, que acaben de celebrar la primera edició, i del Mercat de Nadal, que inaugurem al mes de desembre. En bona part d'aquestes iniciatives comptem, a més, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), a la qual agraïsc a través d'aquestes línies la seua tasca.

Les persones que decidiu obrir un negoci, ajudant-nos a tenir al nostre abast tot el que necessitem sense desplaçar-nos, us convertiu en un dels principals motors del nostre municipi. Per aquesta raó, volem posar a la vostra disposició aquest portal, un gran aparador per a promocionar la vostra oferta, i l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial de Quart de Poblet, des de la qual podeu accedir a una atenció directa i especialitzada.

Benvinguts i benvingudes, doncs, a aquest nou servei, que esperem us siga d'utilitat. Una vegada més, reitere que són molt bé rebuts els suggeriments i propostes de millora que vulgueu fer-nos perquè junts i juntes sempre sumem.

Carmen Martínez Ramírez

Alcaldessa de Quart de Poblet

© 2023 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball