Actualitat Notícies

L'Ajuntament de Quart de Poblet dona la benvinguda personalment als nous comerços del municipi
GEN 2024

L'alcaldessa, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica i la regidora d'Emprenedoria local, donen la benvinguda als últims comerços que han obert les portes al municipi.

L'alcaldessa de Quart de Poblet, Cristina Mora, acompanyada pel regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Empreses i Comerç, Fran Hidalgo i la regidora d'Emprenedoria Local, Rosa María García, han visitat els nous comerços i negocis que han obert les portes al municipi.

En aquestes primeres visites, els emprenedors i emprenedores han rebut un distintiu que reconeix la tasca important que dia i dia realitza el comerç local.

Els comerços han estat:

 • Sheila Mur Artagoitia amb El Saló de Sheila Mur , ubicat al c/ Aparellador Antonio Monzó, 7 bj.
  El saló de Sheila ofereix diverses àrees i serveis en un ambient relaxant i íntim. En visitar aquest establiment, experimentaràs un tracte exquisit que et farà sentir cura i atès. Sheila, la propietària, és una emprenedora jove i mare de dos fills, amb una proximitat i una atenció que reflecteixen la seva gran sensibilitat.
  https://www.peluqueriadechicas.es/valencia/cuart-de-poblet/el-salon-de-sheila-mur/
 • Lloren Sampedro amb la seva botiga de roba Sublim Moda València, c/ Trafalgar, 31.
  Lorena és una apassionada de l'estilisme que amb esforç i il·lusió, ha muntat la seva botiga roba 'Sublime', el seu objectiu és representar l'estil de tota dona, independentment de la seva edat, trajectòria o preferències. Lorena vol que les seves clientes sentin la moda com una forma d'expressar i manifestar al món la seva veritat, el seu empoderament i la seva pròpia transformació
  https://sublimemoda.com/
  https://www.instagram.com/sublimevalencia/
 • Olga Iurchenko, fundadora d' Art Música València, c/ Trafalgar, 65.
  Olga va triar el nostre municipi per obrir la seva acadèmia musical, un espai dedicat a l'ensenyament de cant i altres disciplines creatives com ara la teràpia de la parla, doblatge i locució. L'acadèmia d'Olga no només es destaca per la qualitat de les classes, sinó també per crear un ambient acollidor i motivador que fomenta la creativitat i el creixement personal del seu alumnat, que cada dia suma més èxits.
  https://www.instagram.com/artmusicavalencia/
 • Outhman Jabrou, fundador d' Otto Savage , una botiga de roba ubicada a Avda. San Onofre, 38
  Amb només 22 anys, Outhman va decidir emprendre l'obertura de la seva pròpia botiga de roba, un espai que ofereix una àmplia varietat de peces per a homes, dones, nens i nenes. Estratègicament ubicada a la concorreguda Avinguda San Onofre, una zona comercial molt freqüentada per les persones residents del municipi, la botiga d'Outhman exhibeix des del seu aparador una atractiva selecció de conjunts de roba que conviden els visitants a explorar i adquirir al seu establiment.
 • Ana Julia Infante, Perruqueria canina Mimos , ubicada al c/ Isaac Peral, 5.
  Ana és una jove emprenedora troba la seva passió en la cura d'animals i mascotes, especialment en l'àmbit de la perruqueria, tractaments i manyagues canines. Des de la seva perruqueria a Quart de Poblet, es dedica a atendre les mascotes que requereixen la seva cura. A més, té plans d'expandir el negoci en el futur, convertint-lo en una botiga que ofereixi productes tant per a gossos com per a altres animals.
  https://www.instagram.com/peluqueria.mimos/
  https://quartdepoblet.comercioscomunitatvalenciana.com/es/comercios/view/perruqueria-canina-mimos
 • Victorino Tomas Córdoba Madero, creador de Vittal Boost , c/ Primer de Maig, 29B.
  El passat any Víctor va obrir aquest centre d'entrenament personal on els clients experimenten un enfocament integral que inclou sessions esportives personalitzades, assessorament nutricional i medicina xinesa.
  https://vittalboost.com/
  https://www.instagram.com/vittal_boost/
 • Julieta Cecilia Carbonella, creadora de Rumb Nord Sense Gluten, al mercat municipal.
  Julieta és la fundadora de Rumbo Nord sense gluten, té l'objectiu de proporcionar opcions d'alimentació sense gluten per a tota la ciutadania de Quart de Poblet i en especial a aquelles persones celíaques que la seva única medicina és portar una dona lliure de gluten. Està ubicada al cèntric mercat municipal, brindant alternatives saludables i delicioses a la comunitat.
  https://www.instagram.com/rumbonortesensegluten/

Notícies relacionades:

València Plaça

Llevant

El Meridià

ElPeriòdic.com

 

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme