Actualitat Notícies

Campanya de promoció del comerç local 'El comerç de Quart t'enamora'
FEB 2024

La Regidoria de Comerç de Quart de Poblet ha llançat una nova campanya destinada a impulsar les compres en el comerç local i fomentar un sentit de connexió i apreci pels establiments locals.

La campanya convida la ciutadania a descobrir i enamorar-se de les diverses opcions comercials que ofereix Quart de Poblet, ja siga per a ocasions especials com Sant Valentí, Nadal, el Dia del Pare o de la Mare, o simplement per a les compres diàries. Es destaca el paper fonamental que juguen els comerços locals en la comunitat, tant en la generació d'ocupació com en la promoció de l'economia i la sostenibilitat del municipi.

Per la qual cosa, en aquesta ocasió, recordem que la millor manera d'aconseguir el cor del comerç local és enamorar-se de les seues botigues, productes, serveis, proximitat...en ell trobaràs el regal perfecte, amb una atenció i personalització especial.

Al mateix temps, l'associació de comerciants ACQ ha llançat l'atractiva campanya 'Quart t'enamora', que ofereix l'oportunitat de participar en sortejos de sopars en alguns dels establiments d'hostaleria associats.

D'altra banda, la Regidoria de Comerç també impulsa la iniciativa 'Menys excuses i més comerç local', amb el ferm propòsit d'encoratjar activament la comunitat a optar pel comerç local i recolzar-lo amb entusiasme des d'una perspectiva centrada en l'amor per Quart i el seu vibrant comerç.

Aquestes campanyes no només busquen promoure les compres en els comerços locals de Quart de Poblet, sinó també generar un sentiment d'orgull i pertinença en la comunitat, destacant les avantatges i beneficis de recolzar els comerciants locals.

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme