Actualitat Notícies

Diagnòstic d'Innovació Comercial del Programa de Suport al Comerç Detallista

El Diagnòstic d'Innovació Comercial té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat dels comerços. La Cambra posarà a disposició de l'empresa destinatària un Tutor especialitzat i format en la metodologia del Programa, el qual des d'una perspectiva de proximitat, serà el referent o suport de l'empresa destinatària, a qui prestarà els seus servicis sense cost per a la mateixa. A la finalització del procés de diagnòstic, el Tutor farà entrega i exposició d'un informe de recomanacions de millora, a fi d'impulsar l'adopció, per part dels mateixos de metodologies i solucions que permeten millorar la seua situació competitiva.
Diagnòstic d'Innovació Comercial del Programa de Suport al Comerç Detallista

Per a participar en el Programa, finançat per Fons Europeus (FEDER) i per tant amb nul cost per als comerços participants, hauran de preparar la següent documentació i contactar amb la consultora de Cambra València. Els impresos es podran descarregar punxant en el següent enllaç Cambra València

- Annex II - Sol·licitud de Participació de comerços en el Programa 2018

- Annex III - Declaració Responsable del Compliment Dels Requisits Legals per a la Participació 2018

- Annex IV - Conveni d'Execució del Diagnòstic d'Innovació Comercial 2018

- Certificat d'estar al corrent del IAE, o autoritzar en l'imprés de sol·licitud a Cambra València per a la seua comprovació.

- Certificat d'estar al corrent de la Seguretat Social, o autoritzar en l'imprés de sol·licitud a Cambra València per a la seua comprovació.

Consultora Cambra de València i Directora de Projectes

Vanesa Pérez Orengo

Telf 665 998 763

Email: proyectos@fidecu.com

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball