Actualitat Notícies

CONVOCATÒRIA PREMIS “Q” Al COMERÇ, LA INICIATIVA EMPRENEDORA I L'ECONOMIA SOCIAL 2020.

La regidoria de comerç, que dirigeix Angel Lorente, a través de l'Agència de Foment d'Innovació Comercial-AFIC i el Centre d'Ocupació i Desenvolupament de l'Ajuntament de Quart de Poblet, posen en marxa la convocatòria dels Premis "Q" al Comerç, la Iniciativa emprenedora i l'economia social 2020.
CONVOCATÒRIA PREMIS “Q” Al COMERÇ,  LA INICIATIVA EMPRENEDORA I  L'ECONOMIA SOCIAL 2020.

L'objectiu fonamental de les presents bases és la convocatòria dels premis “Q” al comerç; en les distincions accessible, sostenible, excel·lent i innovador, i d'altra banda atorgar premis a la Iniciativa Emprenedora; en les distincions juvenil, innovadora i dona i a l'economia social.

Persones beneficiàries: Categoria comerç: comerços o serveis amb domicili social a Quart de Poblet, categoria iniciativa emprenedora: persones físiques o jurídiques, que tinguen una idea empresarial capaç de constituir-se legalment en el termini màxim de 6 mesos o aquelles persones que hagen iniciat la seua activitat en els últims 12 mesos anteriors a la publicació de les bases, categoria iniciatives locals d'Economia social: podran participar en aquesta convocatòria totes les cooperatives, empreses d'economia social, associacions, fundacions, i quantes altres fórmules contemplen l'àmbit social, que tinguen el seu àmbit d'actuació i contribuïsquen al desenvolupament impacte social positiu en el municipi de Quart de Poblet. En el cas d'iniciatives emmarcades dins de l'emprenedoria social, i estiguen en fase incipient, podran presentar candidatura, sempre que siguen capaces de constituir-se legalment en el termini màxim de 6 mesos des de la data de publicació de les presents bases, en cas contrari decaurà la seua candidatura. **Consultar bases de cada modalitat.

En aquesta IV edició dels premis "Q", comptem amb 8 distincions, cadascuna d'elles de 500 euros.

1."Q" Al COMERÇ:
- "Q" Al Comerç Accessible: 500€
- "Q" Al Comerç Sostenible: 500€
- "Q" Al Comerç Excel·lent: 500€

- "Q" Al Comerç Innovador: 500€

2."Q" A la INICIATIVA EMPRENEDORA:
-"Q" A la Iniciativa Emprenedora Juvenil: 500€
-"Q" A la Iniciativa Emprenedora més Innovadora: 500€
-"Q" A la Iniciativa Dona Emprenedora: 500€

3.-  "Q" A l'Economia Social: 500€

Com a novetat enguany, els premis "Q" comerç compten amb una nova distinció al comerç "innovador", en la qual volem destacar aquells comerços que inverteixen en digitalització, modernització, creativitat,  innovació, adaptació i millora tant en productes i serveis, com en l'adaptació al mercat i l'orientació al client  a través de nous processos, canals de comunicació i venda, tecnologia aplicada, mètodes avantguardistes, tendències...donant suport a l'aposta per la diferenciació del comerç com un valor afegit.

Una altra novetat d'aquesta IV edició és la candidatura premis "Q" Economia Social, en el qual distingirem aquelles iniciatives locals promogudes per cooperatives, empreses d'economia social,  associacions, fundacions, tercer sector, ..i quantes altres fórmules contemplen l'àmbit social,  que tinguen el seu àmbit d'actuació  i contribuïsquen al desenvolupament social, econòmic i mediambiental, amb un impacte positiu en el municipi, "durant aquesta pandèmia han hagut moltes".

Per a això les persones interessades que complisquen amb els requisit plantejats en les bases, només han de presentar la seua candidatura fins al dia 30 de Setembre preferentment a través de la seu electrònica, veure instruccions, o si escau per registre d'entrada a l'Ajuntament (amb cita prèvia).

A fi que el major nombre de ciutadans/as puguen participar comptem amb assistència tècnica per a la sol·licitud d'aquests premis, per a això només han de sol·licitar-la en el Centre d'Ocupació i Desenvolupament o Agència Afic.

Tota la informació de la convocatòria premis "Q" 2020 la podem trobar en la web municipal.

Més informació:

Models de sol·licitud (instància i fitxes de candidatura)

Veure criteris de valoració.

Veure instruccions per a presentar per seu electrònica.

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball