Actualitat Notícies

COMUNICAT PERMANÈNCIA FASE 0.

Després del comunicat realitzat pel Ministeri de Sanitat durant la tard nit del 8 de maig de 2020, s'estableix que el districte sanitari al qual pertany Quart de Poblet ha de mantindre's en la Fase 0.
COMUNICAT PERMANÈNCIA FASE 0.

Després del comunicat realitzat pel Ministeri de Sanitat durant la tard nit del 8 de maig de 2020, s'estableix que el districte sanitari al qual pertany Quart de Poblet ha de mantindre's en la Fase 0. Això significa que no es reobriran els diferents serveis municipals que havien previst reprendre l'activitat el dilluns 11 de maig, com les pistes d'atletisme o la Biblioteca Pública Municipal Enric Valor. A més, implica que el teixit productiu ha de continuar respectant les mesures establides en l'última setmana: els comerços hauran de continuar atenent amb cita prèvia i els locals d'hostaleria han d'esperar a la Fase 1 per a reobrir les seues terrasses. També es mantenen les mesures per a la ciutadania, que haurà de seguir com fins ara: respectant els horaris marcats a aquest efecte i amb les restriccions de companyia previstes en cada cas.
Ens trobem en un moment molt difícil per a tota la població i, ara més que mai, apel·lem a la responsabilitat ciutadana. El retorn a la normalitat és a les nostres mans i necessitem que cadascun de nosaltres prenguem consciència i continuem respectant les mesures de distanciament social i seguretat que ens transmeten les autoritats sanitàries. Només d'aquesta manera podrem superar aquesta pandèmia global.
Utilitzarem aquest temps per a preparar-nos més i millor. Comptem amb els recursos sanitaris necessaris i, cadascun de nosaltres, disposem de l'eina personal més efectiva: la responsabilitat. És important que, en la mesura que siga possible, cuidem de nosaltres i del nostre entorn més pròxim.
Portem quasi 60 dies demostrant que Quart de Poblet és un municipi solidari i compromés, que s'esforça encara més en les pitjors circumstàncies. I hem de continuar demostrant-ho. Tenim per davant una dura prova, però junts i juntes, amb responsabilitat, eixirem.

© 2020 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball