Actualitat Notícies

Campanya 'Menys excuses i més comerç local'
GEN 2024

Relancem la campanya Menys excuses i més comerç local amb la qual es tracta de conscienciar la ciutadania sobre la importància i la necessitat de donar suport als comerciants del municipi com a dinamitzadors de l'economia local i generadors d'ocupació.

L'Ajuntament de Quart de Poblet va llançar el novembre passat la campanya 'Menys Excuses i Més Comerç Local' per Impulsar el Suport als Comerços Municipals

En un esforç per fomentar i revitalitzar el comerç local, l'Ajuntament de Quart de Poblet llança la campanya publicitària: Menys Excuses, Més Comerç Local. La iniciativa té com a objectiu principal motivar les noves generacions a visitar i donar suport als comerços locals, contribuint així a la sostenibilitat i prosperitat dels negocis del municipi.

El disseny innovador de la campanya està especialment concebut per atreure l'atenció dels joves, presentant un enfocament fresc i modern que ressona amb les preferències d'aquesta audiència. La campanya es basa en missatges nítids i creatius que transmeten l'essència del vostre enfocament:

  • 'Menys còpies i més originalitat'
  • 'Menys Usuari123 i més Onofre'
  • 'Menys soroll i més conversa'
  • 'Menys cookies i més dolços'
  • 'Menys Made in i més proximitat'
  • 'Menys conduir i més passejar'
  • 'Menys cues i més atenció'

Es pretén eliminar barreres i excuses, recordant-nos a tots que els nostres comerços locals són fonamentals per a la vida de la comunitat i l'economia municipal.

La campanya ja es pot veure pel municipi, els cartells han estat col·locats de manera estratègica perquè augmentar el significat dels missatges que apareix a cadascun.

Quart de Poblet convida tots els ciutadans a unir-se a aquesta causa ia fer la seva part per donar suport als negocis locals. 'Menys Excuses, Més Comerç Local' és més que una campanya publicitària; és una crida a lacció i una oportunitat per enfortir la nostra comunitat a través del suport als comerciants locals. Junts, podem assegurar un futur pròsper i vibrant per al nostre municipi.

      

      

        

 

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme