Actualitat Notícies

ATENCIÓ!!! A partir del 2 DE MAIG JA POTS ADQUIRIR LA TEUA TARGETA CQ+.

L'Associació de Comerciants-ACQ i l'Ajuntament de Quart de Poblet, en col·laboració amb Caixa Popular posen a la venda “1500 targetes CQ+”, dins de la campanya 'Impulsa la compra a Quart amb la Targeta CQ+', que es podrà utilitzar en els negocis adherits a la campanya. El mateix dia 02 de Maig, i a partir de les 9.00h, s'obrirà a la venda les targetes CQ+, fins a esgotar existències.

A partir del 02 DE MAIG JA POTS ADQUIRIR LA TEUA TARGETA CQ+ en la market place de ACQ;

https://compraenquart.com/tarjeta-cq/

** (NOMÉS S'ADMET LA COMPRA D'UNA TARGETA PER DNI I PER A PERSONES MAJORS DE 18 ANYS EMPADRONADES A QUART DE POBLET)

* Cada compra està associada a un email, és important que no t'equivoques i poses un email al qual pugues accedir per a validar les teues dades, previ a la compra. Rebut email des de portal de pagaments compraenquart podreu validar dades i procedir a la compra. En el moment de la compra rebreu un altre email amb les dades del titular i un codi QR (ull! si la pantalla del teu mòbil està en negre no ho veuràs).

 * comprovat empadronament, durant les setmanes següents a aquesta compra, podràs passar pel punt de recollida de la targeta en Centre d'Ocupació i Desenvolupament (CED), C/ Jose Maria Coll, 8. Hauràs de vindre amb el dni original, i codi Qr de la compra.

- Compres realitzades del 02 al 14 de Maig, podran recollir-les del 16 al 19 de maig en horari de 9.30 a 13.30 hores.

- Compres realitzades del 15 al del 19 de Maig, podran recollir-les del 22 al 26 de maig, en horari de 9.30 a 13.30 hores.

- Reste setmana següent compra targeta, amb data límit 31/05/2023.

* Les targetes caduquen el 31/07/2023.

* podeu veure el llistat de comerços adherits en la mateixa web;

https://compraenquart.com/tarjeta-cq/

* Consulta el saldo de la teua targeta: www.tutarjetaregalo.com (també a través del codi *QR que tindràs en la funda de la targeta).

** En cas que una persona passe en nom d'una altra a recollir la targeta haurà de vindre proveïda amb el DNI original de la persona titular.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb compraenquart@hotmail.com, o afic@quartdepoblet.org

© 2023 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball