Actualitat Notícies

AJUDES A LA INICIATIVA EMPRENEDORA 2020, PROMOGUDES PER L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET.

Obert el termini de presentació del 1 de juny fins al 31 de juliol de 2020, ambdós inclosos.
AJUDES A LA INICIATIVA EMPRENEDORA 2020, PROMOGUDES PER L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET.

Esta ajuda de fins a 1.500 euros, té com a objetiu recolzar i fomentar la creació de l'activitat empresarial de persones emprenedores per compte propi, i afavorir així la generació d'ocupació en el municipi de Quart de Poblet. 

Dirigida a persones físiques empadronades en el muncipio que hagen iniciat o inicien la seua activitat empresarial en el municipi de Quart de Poblet, des de l'1 de maig de 2019 hasta 31 de juliol de 2020, i complisquen amb els requisits de les bases. 

El termini de presentació és del 1 de junio fins al 31 de juliol de 2020, ambdós inclusivament.

Les persones interessades a sol·licitar estas ayudas compten amb atenció individualitzada, i assessorament tècnic especialitzat, en el cas que el necesiten, reforçant altres actuacions que es realitzen en matèria de suport i formació a la iniciativa emprenedora local, prèvia cita.

Podeu trobar les bases i tota la informació sobre estes ajudes a la iniciativa emprenedora en el tauler d'anuncis de la web de l'ajuntament.

Les sol·licituds s'han de presentar preferentment per seu electrònica, o en el seu cas per registre d'entrada en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada en l'edifci de l'Ajuntament, en el termini indicat i seguint les bases i instruccions indicades.

Adjuntem resumen e instrucciones de seu.

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball