Actualitat Notícies

SUMA'T A LA CAMPANYA 'És temps de recuperar el temps' #COMPRAENQUART #PERNADALCOMPRAENQUART

Conscients de la necessitat d'impuls i suport al comerç local, des de l'Ajuntament de Quart de Poblet i l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), una vegada més llancem una nova campanya 'És *temps de recuperar el temps', amb la finalitat d'incentivar entre la ciutadania la compra local en la cistella de nadal.
SUMA'T A LA CAMPANYA 'És temps de recuperar el temps' #COMPRAENQUART #PERNADALCOMPRAENQUART

Així, durant un període de 2 setmanes, es faran un sorteig setmanal, amb 35 persones premiades amb 100 euros per sorteig, en targetes de compra CQ+ de 100 euros entre les paperetes que existisquen en l'urna, aquestes targetes s'han de gastar en els comerços adherits de la població amb data límit 31 de desembre de 2021.

Per compres en qualsevol comerç de la població amb un mínim de 5 euros, s'entregarà al client una papereta per a la participació en aquest sorteig,amb un topall de lliurament de paperetes per venda de 150 euros. Aquest haurà de depositar-la en l'urna disposada a l'ajuntament. El repartiment de les paperetes i el material de la campanya serà repartit entre el comerç adherit a partir del 24 de novembre, i per tant la compra amb paperetes de sorteig de targetes CQ+ començarà l'1 de Desembre de 2021.

L'establiment que desitge participar en la campanya de difusió haurà de comunicar-lo a l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), que serà l'encarregada de coordinar la iniciativa. Recordem que es tracta d'una campanya dirigida a tots els comerços i sector de l'hostaleria de Quart de Poblet, que hauran de comptar amb TPV, per a la passada posterior de les targetes CQ+ 100 euros, de les persones premiades.

Si desitgeu participar en aquesta iniciativa, emplena el següent formulari en línia d'adhesió, en el qual acceptes les condicions de la campanya, així com les condicions d'adhesió.

També pots descarregar-te el formulari i enviar-lo degudament signat compraenquart@hotmail.com

El termini d'adhesió és del 22 al 30 de novembre, preferentment, amb data límit el 4 de desembre de 2021.

La resta d'informació es publicarà en el llançament de la campanya l'1 de desembre de 2021.

Podeu veure més informació en la web i app de ACQ: https://www.compraenquart.com/, així com en les xarxes socials.

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball