Actualitat Notícies

Subvenció EAUTOP- Nous projectes territorials per al reequilibri i l'equitat - emprenedoria i microempreses. (Ampliació termini sol·licitud).

El termini per a presentar la sol·licitud es mantindrà obert fins al 30 de juny de 2023.

Si estàs pensant a emprendre, pots rebre una ajuda de fins a 5.000 euros.

Labora va publicar resolució de 29 de desembre de 2022, del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases i es convoca per a l'exercici 2023 el programa «Nous projectes territorials per al reequilibri i l'equitat - emprenedoria i microempreses», en el marc Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

I posterior resolució de 31 de març, en el qual es modifica el resolc quart de l'anterior resolució, ampliant termini de sol·licitud fins al 30 de juny de 2023.

Els sol·licitants han de complir, això sí, uns requisits molt concrets per a accedir al servei. Han de ser persones que, o bé emprenguen una activitat en una localitat en risc de despoblament o inicien una labor que contribuïsca a la transició ecològica o digital.

Han d'estar donades d'alta en Labora, bé com a desocupat, bé com a millora d'ocupació, abans del començament de l'activitat, així com haver iniciat l'activitat empresarial com a persona treballadora autònoma entre l'1 de gener i el 30 de juny de 2023.  I presentar juntament amb els models de sol.licitut un informe sobre la viabilitat tècnica, econòmica i financera (pregunta en la AFIC o ADL).

Aquesta mesura contribueix a la transformació digital i la transició ecològica pel que qualsevol activitat que incloga mesures que modernitzen l'activitat econòmica a través de les TICS, o milloren el medi ambient, eficiència energètica.. podria sol·licitar-la.

Accés tràmit i informació: https://labora.gva.es/es/ciutadania/busque-ajudes-subvencions/ajudes-foment-de-l-ocupacio-2023/-/asset_publisher/eLgUuSsd70Zp/content/eautop-nuevos-proyectos-territoriales-para-el-reequilibrio-y-la-equidad-emprendimiento-y-microempres-1?redirect=https%3A%2F%2Flabora.gva.es%2Fes%2Fciutadania%2Fbusque-ajudes-subvencions%2Fajudes-foment-de-l-ocupacio-2023%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_eLgUuSsd70Zp%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3D_118_INSTANCE_9NTS62jpNGf9__column-2%26p_p_col_count%3D1

© 2023 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball