Actualitat Notícies

Saps si el teu negoci és un bon negoci?

Des de l'Agència de Foment d'Innovació Comercial-AFIC, t'ajudem a obtindre la teua resposta en col·laboració amb personal de l'Acord Comarcal per l'Ocupació de l´Horta Sud de la Mancomunitat de l´Horta Sud, a través d'una revisió, sobre 4 indicadors estratègics.
Saps si el teu negoci és un bon negoci?

Este servici d'assessorament gratuït, individualitzat i insitu, s'oferix a fi de revisar la gestió diària del negoci, conéixer ferramentes per a la realització d'un diagnòstic adequat, i detectar quals són les situacions de vulnerabilitat, que poden fer perillar la rendibilitat i sostenibilitat del negoci.  Al mateix temps, ens ajuda a conéixer la proposta de valor i els punts forts del meu negoci, a fi de potenciar-los i posar-los en valor.

A partir d'este diagnòstic, podrem planificar de forma proactiva, objectius i actuacions concretes, a fi de realitzar una correcta presa de decisions, donar passos cap avant i reforçar la nostra posició en el mercat.

Este servici coordinat des de l'AFIC de l'Ajuntament de Quart de Poblet, es realitza a través de personal tècnic especialitzat de l'Acord Comarcal per l'Ocupació de l´Horta Sud, amb la sol·licitud prèvia per part del comerç o pime interessat.

L'atenció tècnica es pot realitzar bé en l'AFIC, o bé en les instal·lacions de les persones interessades.

Este servici se suma a altres actuacions que actualment s'estan desenrotllant com són els premis"Q", les ajudes per a l'ús del valencià en el comerç local i l'alta en el portal del comerciant.

La Regidora de Comerç, Maite Ibàñez, destaca, que des de l'Ajuntament de Quart de Poblet, treballem per a impulsar, dinamitzar i promoure el comerç i l'economia local, conjuntament amb altres administracions, entitats i amb l'Associació de Comerciants- ACQ, a fi de reforçar el teixit comercial i econòmic de Quart, sumant esforços".

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball