Actualitat Notícies

Quart de Poblet regala una flor a qui compre un llibre en les llibreries de la localitat amb motiu del Dia del llibre.
ABR 2023


L'Ajuntament de Quart de Poblet regalarà una flor a qui compre un llibre en les llibreries de la localitat amb motiu del Dia del llibre, que se celebra el dissabte 22 d'abril. La campanya «Un llibre i una flor» té l'objectiu de fomentar la lectura al mateix temps que es dinamitza l'economia i s'incentiva el comerç local i de proximitat.

«Entre tots i totes hem de potenciar el comerç local; des d'un xicotet gest a grans campanyes. Tot suma per a a incentivar a la ciutadania i que no es desplace a les grans superfícies. Cal valorar la proximitat i els beneficis de comprar a les botigues del poble. Aprofitar els valors de la cultura i la lectura, invertir en llibres i donar suport a l'economia local ens fa més rics com a poble», ha expressat el regidor de comerç Ángel Llorente.

Per part seua, la regidora de Cultura, Cristina Mora, ha destacat el gran acolliment d'aquesta campanya. “A més, és una manera de col·laborar amb les llibreries, de les quals ha partit aquesta gran idea, de gran èxit en l'anterior edició. Així mateix, es recupera la il·lusió per adquirir llibres”.

Els veïns i veïnes del municipi que compren un llibre el dissabte 22 d'abril seran obsequiats amb una flor procedent, al seu torn, de les floristeries del municipi. Les papereries adherides a la campanya són «Llum de Lluna», «Hiperoffice», «Papereria Pizarro» i «Conta'm un conte».

Aquests comerços es poden identificar fàcilment perquè col·locaran en els seus expositors la imatge de la campanya.

Es tracta d'una iniciativa enquadrada dins del mes del llibre, amb una programació organitzada per la Biblioteca Municipal Enric Valor, en col·laboració amb l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) i l'Agència de Foment i Innovació Comercial (AFIC).

Programació mes del llibre.

 

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme