Actualitat Notícies

Quart de Poblet promou la inclusió digital de les empreses de recent creació.
ABR 2023

L'Ajuntament de Quart de Poblet inicia un programa d'impuls de la digitalització i transformació digital amb deu persones emprenedores i comerços.

L'Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica, ha iniciat hui un programa d'impuls per a la digitalització i transformació digital de deu persones emprenedores i comerços del municipi.

La iniciativa, anomenada 'Dkey.on', és un programa d'acompanyament, assessoria i formació a mesura per a l'impuls de la digitalització de l'activitat comercial en l'àmbit de la comunicació, d'emprenedors, pimes i comerços de recent creació de Quart de Poblet.

Ángel Lorente, regidor de Comerç de Quart de Poblet, ha donat la benvinguda als emprenedors i comerciants que s'han adherit al projecte, que resultarà fonamental per a millorar la competitivitat del sector i el foment de la innovació comercial mitjançant l'adaptació dels nous hàbits de consum marcs per una societat digitalitzada.

La convocatòria roman oberta per a totes aquelles persones que desitgen beneficiar-se d'aquesta iniciativa proposada per l'Agència de Foment i Innovació Comercial (AFIC), ja que encara resten cinc vacants per a completar el contingent.

L'empresa Mel Comunicació, establida a Quart de Poblet, acompanyarà a tots els comerços inscrits en la planificació dels seus primers passos en la digitalització a través de les xarxes socials, el blog, la web o l'email màrqueting. Així mateix, s'oferirà formació en l'ús de plataformes i eines d'ús obligat per a la correcta digitalització dels negocis.

Lorente ha insistit durant la seua intervenció en la importància d'aprofitar aquesta oportunitat: “Aquesta és una ocasió perfecta perquè els negocis de Quart de Poblet es beneficien d'un programa que els guiarà en la digitalització i els donarà les eines per a un ús professional de processos claus per a la correcta digitalització”.

“Creiem que és fonamental que els empresaris i comerciants es beneficien del programa 'Dkey.on' perquè els acompanyarà en el camí de la digitalització, tan necessària en l'actualitat per a continuar sent competitius en cada sector”, ha agregat el regidor.

Si quierers participar en aquest programa, encara sou a temps, queden poques places, podeu trobar tota la informació en el portal del comerciant de Quart de Poblet; https://quartdepoblet.portaldelcomerciante.com/es/noticia/view/programa-impulso-digitalizacion-y-transformacion-digital-actividad-emprendedora-y-comercial-local-dkeyon

El programa Dkey.on està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc d'Espanya (POPE) 2014-2020.

Noticia; https://www.elperiodic.com/quart_poblet/quart-poblet-promueve-inclusion-digital-empresas-reciente-creacion_895125

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme