Actualitat Notícies

QUART DE POBLET ESGOTA LES TARGETES CQ+ DE COMPRA EN EL COMERÇ LOCAL A LES POQUES HORES DE POSAR-LES A LA VENDA.

L'Ajuntament regala 20 o 40 euros per cada targeta adquirida per a gastar a les botigues del poble.
QUART DE POBLET ESGOTA LES TARGETES CQ+ DE COMPRA EN EL COMERÇ LOCAL A LES POQUES HORES DE POSAR-LES A LA VENDA.

Aquest dit 'Ningú dona duros a quatre pessetes' ja no es pot aplicar a Quart de Poblet. L'Ajuntament ha regalat diners en efectiu a la ciutadania perquè compre en els comerços de proximitat.
La iniciativa ha sigut tot un èxit i no és d'estranyar. El procediment és molt senzill. S'han posat a la venda targetes per valor de 20 i 40 euros respectivament que dobleguen el seu saldo de manera automàtica. Si s'adquireix la de 20 euros, el consistori regala al client altres 20. És a dir, la seua targeta duplicarà el saldo de manera automàtica per a gastar a les botigues de Quart de Poblet adherides a la campanya fins al dimarts 30 de novembre.
Les 1485 targetes que han eixit a la venda, s'han posat a disposició en diferents horaris i dies per a facilitar el procés i fer-lo accessible al major nombre de persones interessades. La recollida també ha sigut flexible amb horari de matins i de vesprades en dependències municipals i entitats bancàries.
El 19 d'octubre es van posar a la venda 504 targetes: les d'un saldo major es van esgotar en dues hores i les de 20+20 van tardar un parell de dies, de la mateixa manera que va ocórrer el dia 27, en el qual van eixir a la venda altres 506. Les 475 de l'última remesa van volar en poc temps, la qual cosa indica la gran acceptació que ha tingut entre els veïns i veïnes.

L'Ajuntament ha injectat 50.000 euros en aquesta campanya, però l'impacte s'ha calculat que pot aconseguir els 100.000 euros degut a aquest efecte dita i una vegada analitzades les valoracions dels i les comerciants després dels primers dies de l'arrancada de les vendes.
L'objectiu és reactivar el consum i la recuperació econòmica provocada per la crisi sanitària així com atraure a clients a la localitat. Una vegada conegut el producte, és més fàcil que el consumidor torne. Tal és el cas d'una veïna de València que treballa en la localitat des de fa uns mesos. Va adquirir la targeta i va provar sort en una de les perruqueries adherides a la campanya. Li ha agradat tant que assegura que tornarà encara que ja no estiga la promoció. Participen comerços de tota mena, encara que encapçalen el rànquing els d'alimentació, seguits de perruqueria i estètica i el tercer lloc és per a la roba i tèxtil. El ventall és molt ampli i també hi ha joieries, rellotgeries, papereries, llibreries, perfumeries i electrodomèstics. Els comerços s'han mostrat satisfets i esperen repetir en futures convocatòries.

El comerç de proximitat té una gran importància com a motor econòmic i social del poble, contribueix a crear un teixit sectorial sòlid, capaç de crear ocupació i constitueix un dels eixos del desenvolupament local i dinamisme de la localitat. La clientela rep una subvenció directa i, a més, fa costat al comerç. Tots guanyen: Clients i comerços. 

Els comerços que han participat en la campanya i en els quals pots utilitzar la targeta CQ+ són : Albabia, Alfaro muebles, Alimentación María, Ana Baleguer centro de estética, Aqualai Valencia, Atuendo ropa, Azulejos Sanchis e hijos, SL, Calzados Elche, Canonn, Canero Joyeros, Cari fruites, Carnes Amparo, Charcuteria la Vela, Charcuteria Vicente Adalid, ropa y complementos Chloe, Ciclos Quart, Coco regalos, Composturas Samper, Cuéntame un cuento, Decoregals Mapi, El rincón de Chati, Electrodomésticos AES, Estética Montse Ureña, Estilistas MLB, Euronics electrodomésticos, Eva Navarro peluquería, Farmaorto Gasent, Ferreteria la Torre, Floristería el Pilar, Floristería l´Andana, Fragances and colors, Frutas Moreno, Frutas Pepi, Frutas y verduras Fran, Herbolari hydrangea, Hipperoffice, Horno Loly, JM Carniceria, Joyería Lidomar, Joyería Lorente, La pandilla, Lamparas Mogalux, Les tisores de Sofia, LLum de LLuna, Mar de Noa, Mariscos Elviriña, Martos beauty, Menuch´s, Mobiliario Martínez Sapena, Óptica Duane, Osito dormilón, Pà i pernil, Papelería Pizarro, Papelería Rocio, Perfumería Laguna, Pollería Pilar, Publio Pastor fotografía, Rafa Abellán peluquero, S&M peluqueras, Salazones Cristina, Sombra aquí sombra allá, Somniar descanso y complementos, T.A. Molina, Textil hogar, Textil hogar MD, Todo casa Lucía, Tu chef, Ultramarinos chiquitín, Venerdi, Vieco peluqueros, You Donna.

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball