Actualitat Notícies

QUART DE POBLET ENCARA LA RECTA FINAL DE LA III GAL·LA PREMIS "Q"

Aquesta edició comptarà amb Emma Tomás com a presentadora de la gala i la projecció d'un audiovisual per a la promoció de la compra local i l'emprenedoria
QUART DE POBLET ENCARA LA RECTA FINAL DE LA III GAL·LA PREMIS

El pròxim 30 d'octubre, Quart de Poblet viurà la "III Gal·la Premis "Q" al comerç i a la iniciativa emprenedora local 2019", un esdeveniment que es troba ja en la seua recta final i del qual ja es van coneixent tots els detalls. Amb l'objectiu d'ultimar els últims serrells, el regidor d'Ocupació i promoció econòmica i Comerç, Ángel Lorente, ha tornat a reunir-se amb l'Associació de Comerciants ACQ.
Ja es coneix a la que serà la presentadora d'aquesta gala, que se celebrarà a les 20 hores en el Centre Cultural el Casino, la periodista i escriptora valenciana Emma Tomás, que en les seues 28 anys ja té experiència tant en premsa com en ràdio, televisió, gabinets i agències de comunicació. Tomás, que és conductora del canal de Youtube Diàlegs, ha sigut presentadora de concerts de banda, recitals de poesia o presentacions de llibres com Sentimentar de "Lameuapau".
A més, un altre dels grans atractius d'aquesta tercera edició és la projecció d'un audiovisual amb el qual es vol fer protagonista a totes les candidatures dels Premis Q 2019, però també a la ciutadania.
En aquest audiovisual es mostraran diferents enfocaments amb l'objectiu d'incentivar la compra local i posar en valor tant el comerç local com la iniciativa emprenedora, una aposta de valor i de futur per a Quart de Poblet.
Així, el regidor d'Ocupació i promoció econòmica, Ángel Lorente, explica que "els premis "Q" al Comerç i la iniciativa emprenedora van nàixer fa dos anys amb l'objectiu de donar suport tres valors de la marca Quart de Poblet que el comerç local ha fet seus: l'accessibilitat, la sostenibilitat i l'excel·lència. Amb aquesta iniciativa pretenem visibilitzar-los i reconéixer-los. Uns valors als quals també se sumen les categories iniciativa emprenedora, juvenil, dona i innovadora, que en el seu conjunt contribueixen al desenvolupament econòmic local i al foment de la cultura emprenedora al nostre poble, motors sens dubte de l'impuls de l'economia local i reflex d'una part important del model econòmic del nostre municipi, present i futur".
D'altra banda des d'ACQ recorden el naixement dels premis i el seu actiu paper donant-los suport, ja que "iniciatives com aquesta fan que el comerç s'il·lusione i compte amb altres escenaris on el treball diari i el seu reconeixement prenen un paper rellevant".

Enllaç ajuntament

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball