Actualitat Notícies

Quart de Poblet acull la sessió formativa provincial de la xarxa Afic.

L'Agència Afic de Quart de Poblet, acull la sessió formativa organitzada per la xarxa Afic de la Generalitat Valenciana, del personal tècnic Afic, de diferents municipis de la província de València.
Quart de Poblet acull la sessió formativa provincial de la xarxa Afic.

Durant esta sessió formativa, impartida per el personal tècnic i informàtic que ha desenrotllat l'herramienta,  el personal tècnic municipal Afic, ha aprofundit en l'ús de esta ferramenta, així com els seus actualizaciones. 

Alguns dels temes tractats en esta formació han sido; Canal Afic, gestió tècnica, portal local del comerciant, memòria actividad... 

En esta sessió, en la que ha participat tant los/as Afic municipals com a personal de la direcció general, també se ha conocido otras ferramentes i complementos a la ferramenta bàsica, de manera que l'Agència Afic i el seu personal tècnic, compte amb ferramentes tecnològiques adaptades cada vegada més a les necessitats del comerç local.  

Quart de Poblet, Onda y   Novelda han sigut els municipis, que han acollit esta formació.

La regidora de comerç, Maite Ibàñez, ha  estat present en l'inici de la formació a fi de saludar a l'equip gestor de la ferramenta, així com al personal técnic de la generalitat i d'altres municipis que han assistit a la formació.

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball