Actualitat Notícies

PREMIS 'Q' Al COMERÇ I A LA INCIATIVA EMPRENEDORA 2022 (VOTA A LA MILLOR CANDIDATURA).
SEP 2022

Comença el termini de votació als premis 'Q' 2022, en les modalitats, Iniciativa Emprenedora Juvenil, Iniciativa Dona Emprenedora, Comerç Excel·lent i Comerç Innovador. Fins al 08 d'Octubre el procés de votació dels premis 'Q' estarà obert a fi que la ciutadania de Quart de Poblet, persones empadronades en el municipi a partir de 16 anys, puga votar una candidatura per cada distinció en l'aplicació iParticipo.

Comença el termini de votació als premis 'Q' 2022, en les modalitats, Iniciativa Emprenedora Juvenil, Iniciativa Dona Emprenedora, Comerç Excel·lent i Comerç Innovador.
Fins al 08 d'Octubre el procés de votació dels premis 'Q' estarà obert a fi que la ciutadania de Quart de Poblet, persones empadronades en el municipi a partir de 16 anys, puga votar un candidatura per cada distinció en l'aplicació iParticipo.

Per a formar part del procés cal descarregar-se l'aplicació de participació digital de l'Ajuntament iParticipo (creada per una empresa local), registrar-se i entrar en els processos oberts. L'eina està disponible per a Android (Google Play: iParticipo: http://bit.ly/3pk2aeg) i Apple (iParticipo: http://apple.co/3tpsdth)
A través d'aquest vídeo es mostra com accedir i utilitzar-la:
https://youtu.be/estptyc4fhk

Entra en l'aplicació iParticipo i vota, si vols conéixer una mica més de cada candidatura, punxa en el següent enllaç;

Premis Q iparticipo

La resta de candidatures, (Iniciativa emprenedora innovadora, Comerç accessible, Comerç sostenible, Economía social i Empresa local) es deliberarán per un comité d´avaluació.

I com a colofó, el lliurament de premis, es realitzarà en la Gal·la Premis 'Q' 2022, la data de realització de la qual coneixerem en breu.

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme