Actualitat Notícies

Obert el termini per a votar les candidatures als Premis Q 2019

Des de l'àrea de govern obert de l'Ajuntament de Quart de Poblet, en col·laboració amb el CED (Centre d'Ocupació i Desenvolupament) i l'Agència per al Foment i la Innovació Comercial (AFIC), ens informen que ja està obert el termini per a votar als Premis "Q" 2019, fins al 16 de setembre de 2019. En la plataforma de govern obert, podreu trobar les candidatures que s'han presentat en les diferents distincions, que opten als premis que se sotmeten a valoració de la ciutadania, i que ja aneu coneixent a través del Facebook: - Premis "Q" Iniciativa Emprenedora jove. - Premis "Q" Iniciativa Emprenedora dona. - Premis "Q" Comerç excel·lent.
 Obert el termini per a votar les candidatures als Premis Q 2019

Per a poder votar a aquestes distincions és necessari estar empadronat en el municipi de Quart de Poblet, i donar-se d'alta en aquesta, atés que aquesta plataforma està associada amb el padró municipal a fi de complir amb els criteris de seguretat necessaris en aquesta votació.

Plataforma:punxa ací

La resta de distincions;

- Premis "Q" Iniciativa Emprenedora innovadora.

- Premis "Q" Comerç accessible.

- Premis  "Q" Comerç sostenible.

Se sotmetran segons el parer de valor pel comité d'experts/as contemplat en les bases, sobre la base dels criteris també publicats.

La participació de la ciutadania en la votació de cadascuna de les candidatures presentades per veïns i veïnes del municipi, és primordial, per la qual cosa en nom d'elles, us animem a votar a la millor candidatura en cadascuna de les modalitats, tal com indica Ángel Lorente, Regidor de promoció econòmica i comerç.

 

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball