Actualitat Notícies

NOVES MESURES COVID 19. PER AL PERÍODE ENTRE EL 10 DE JULIOL DE 2021 I EL 25 DE JULIOL DE 2021

Noves mesures COVID 19 vigents des del dia 10 fins al 25 de juliol #conresponsabilidad

En vista de la resolució i el decret llei de 9 de juliol de 2021:

RESOLUCIÓ de 9 de juliol de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorden mesures en matèria de salut pública en l’àmbit de la Comunitat Valenciana a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, per al període entre el 10 de juliol de 2021 i el 25 de juliol de 2021.

DECRET LLEI del Consell pel qual es modifica el Decret llei 11/2020, de 24 de juliol, del Consell, de règim sancionador específic contra els incompliments de les disposicions reguladores de les mesures de prevenció davant la Covid-19.

Cal destacar, les següents mesures:

11. Mesures relatives a establiments d'hostaleria i restauració.


1. S'inclou en aquest punt a totes les activitats hostaleres i de restauració que tenen per objecte la prestació de servei de begudes i menjar elaborat per al seu consum a l'interior o exterior dels locals, entre els quals es troben, salons de banquets, restaurants, café, bar, cafeteries, establiments públics situats en zona marítim-terrestre i saló-lounge.
Així mateix, s'inclouen els serveis tipus self-service o bufet, d'acord amb les mesures de seguretat i protocols establits a aquest efecte.


2. En aquests establiments, l'aforament permés a l'interior de local és del 50%, sempre respectant un compliment estricte de les mesures de ventilació i climatització en espais interiors.
A les terrasses a l'aire lliure l'aforament és del 100%. Es considera «terrasses a l'aire lliure», tot espai no cobert o tot espai que, estant cobert, estiga envoltat lateralment per un màxim de dues parets, murs o paraments.


3. Aquests establiments:
– Hauran d'estar tancats en l'horari que autoritze la seua llicència d'activitat i, en tot cas, hauran d'estar tancats a les 00.30 hores, sense que puguen acceptar comandes a partir de les 00.00 hores.

Quant a la venda 👇👇

15. Mesures relatives a la venda i consum d'alcohol.


1. Es prohibeix el consum d'alcohol en la via pública les 24 hores del dia, excepte en els establiments autoritzats, durant el seu horari d'obertura.


2. Es prohibeix la venda d'alcohol durant la franja horària compresa entre les 20.00 hores i les 7.00 hores de l'endemà, en tota mena d'establiments de venda al públic, excepte en aquells en els quals la venda de begudes alcohòliques estiga destinada al seu consum en el local.

Més informació

© 2023 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball