Actualitat Notícies

Milers de persones visiten la Fira del Comerç i Gastronòmica de QuartdePoblet

Quasi un centenar de veïns i veïnes desfilen en la primera passarel·la comercial inclusiva del municipi
Milers de persones visiten la Fira del Comerç i Gastronòmica de QuartdePoblet

La qualitat de la proposta i la meteorologia es van aliar aquest cap de setmana perquè Quart de Poblet gaudira d'una multitudinària Fira del Comerç i Gastronòmica, per la qual van passar milers de veïns i veïnes. El comerç local va poder oferir una mostra dels seus millors productes a preus molt competitius a través d'aquest gran aparador organitzat per l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ) i l'Ajuntament, des de la Regidoria de Comerç, que dirigeix Maite Ibáñez.
 
L’alcaldessa, Carmen Martínez, que va visitar el recinte acompanyada pel president d'ACQ, Juan Borrego, per Maite Ibáñez i altres representants tant de la corporació com de l'associació, va destacar el caràcter emprenedor del comerç local de Quart de Poblet, “que està fent un esforç permanent per adaptar-se a les noves realitats, posar-se al dia amb la venda on line i oferir la màxima qualitat a preus competitius” i va reafirmar el compromís de l'Ajuntament de seguir treballant para “enfortir el teixit comercial, amb mesures com les ajudes municipals, els Premis Q, la nova Agència per al Foment de la Innovació Comercial de Quart i el Portal del Comerciant perquè un municipi sense comerç està mort i volem el nostre molt viu; cal potenciar que la ciutadania entenga que no necessita desplaçar-se fora per a fer les seues compres, que ací té de tot amb qualitat i amb la confiança que dóna conèixer a qui t'està oferint un producte, el comerç de proximitat”.
 
Xiquets i xiquetes van poder divertir-se en el parc d'inflables per a totes les edats i Peque Radio va retransmetre la fira en directe mentre les seues mascotes: Antenita i Olivian es van fotografiar amb els qui ho van desitjar. Va haver-hi, a més, actuacions de l'Agrupació Musical L’Amistat i de Fitness Company amb la seua espectacular exhibició de Zumba, i en els estands de les llibreries van signar llibres autors quarters com Amparo Moya (Cuentos para Gigantes), África Huertas (Nieve. Nacida del Hielo y la Luz) y José Romero (En las Venas).
 
La Fira es va obrir al públic el diumenge, però l'activitat es va iniciar el dissabte amb la primera Passarel·la Comercial Inclusiva del municipi, en la qual van desfilar 90 veïns i veïnes del municipi que van voler participar i van ser seleccionats a través d'un càsting realitzat per ACQ. La millor moda per a totes les edats i talles, complements, perruquería i maquillatge, papereria i fins a una performance sobre tractament d'aigua domèstica i industrial van anar omplint la passarel·la en una gala, presentada per l'actriu Amparo Castillo. Entre els i les models, algunes cares conegudes com la periodista i presentadora de Las Noticias de la Mañana d’Antena 3, la quartera María José Sáez, Antena de Oro 2017, i el polifacètic Olfo Bosé, nebot de Miguel Bosé i germà de Bimba, convidat per ACQ. No va faltar tampoc la participació de persones amb diversitat funcional en la línia de l'aposta de l'Ajuntament per l'accessibilitat universal.
 
Després de la passarel·la, es va programar una Gran Festa Disc Mòbil amb música actual i dels anys 80 i 90, i ja des de la vesprada les persones assistents van poder degustar les millors tapes en la zona de restauració, que va seguir amb un ple absolut el diumenge.
© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball