Actualitat Notícies

La Regidoria de Comerç prepara juntament amb ACQ un trimestre d'intensa activitat d'impuls del comerç local

La principal finalitat és el desvolupament del sector comercial, procurant la seua ordenació, promoció i modernització. La regidora de Comerç, Maite Ibàñéz, juntament amb personal tècnic de l'àrea, es va reunir amb la directiva d'ACQ (Associació de Comerciants de Quart de Poblet), a fi de coordinar les accions del trimestre. La gala dels premis "Q" al comerç, el lliurament de les ajudes a l'ús del valencià en el comerç local, la presentació de la creació de l'Agència de Foment d'Innovació comercial i el Mercat de Nadal són actes que es realitzaran en aquest últim trimestre de 2017, i que ja es vénen gestionant al llarg de l'any, en col·laboració amb ACQ i altres àrees municipals.
La Regidoria de Comerç prepara juntament amb ACQ un trimestre d'intensa activitat d'impuls del comerç local

El comerç de Quart de Poblet és un dels principals motors econòmics i socials del municipi, actuals i de futur, per la qual cosa des del consistori es ve apostant per la creació de l'Agència de Foment d'Innovació Comercial, que enguany ja és una realitat. La principal finalitat és el desenvolupament del sector comercial, procurant per aquesta raó la seua ordenació, promoció i modernització.

Tot a través de diferents actuacions, com són la promoció i animació comercial, foment d'accions formatives, assessorament sobre ajudes i subvencions i la realització de diferents campanyes i actes comercials.

En aquesta línia, i sumant-se a les actuacions que es realitzen, s'ha planificat la creació d'un portal del comerciant a través de la xarxa AFIC.

Fer visible l'oferta comercial local existent per a incentivar la compra local és un dels principals eixos estratègics de la Regidoria, destacant la realització de diferents campanyes de promoció, així com la celebració anual de la Fira de Comerç, un esdeveniment de gran envergadura i calat en el municipi.

Enguany se celebra la primera edició de la Gala dels Premis "Q" al Comerç i a la Iniciativa Emprenedora, de la qual molt prompte coneixerem la data, "un acte de reconeixement al comerç local en totes les seues variants, destacant enguany valors com a excel·lència, sostenibilitat i accessibilitat, a través un premi de 500 euros per distinció i la visibilització i promoció de totes les candidatures. Des del consistori animem tota la ciutadania i el comerç local a abraçar aquesta iniciativa amb la mateixa il·lusió amb la qual s'ha gestat, ja que en ella existeix un alt nivell de participació i implicació tant del comerç, com de la iniciativa emprenedora, amb la complicitat de les associacions i la ciutadania en general", segons assenyala la regidora.

Més informació, açí

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball