Actualitat Notícies

IV CONCURS D'IDEES TECNOLÒGIQUES PER AL COMERÇ MINORISTA

Promoure el talent i la innovació a l'hora de generar solucions tecnològiques en el comerç minorista de manera que es dinamitze i modernitze aquesta activitat comercial.
IV CONCURS D'IDEES TECNOLÒGIQUES PER AL COMERÇ MINORISTA

Beneficiaris. Les persones físiques o jurídiques que desenvolupen programari, maquinari o sensoring aplicable al seu negoci en l'activitat comercial minorista.

El concurs té diferents categories:

a) Idees orientades a la tecnificació dels negocis comercials amb venda presencial,

b) Idees orientades a la tecnificació dels negocis amb venda en línia i offline,

c) Idees orientades a dotar de solucions tecnològiques les àrees comercials urbanes, establiments comercials col·lectius i/o mercats municipals i

d) Idees orientades a dotar de solucions tecnològiques les àrees comercials rurals.

Objecte. Promoure el talent i la innovació a l'hora de generar solucions tecnològiques en el comerç minorista de manera que es dinamitze i modernitze aquesta activitat comercial. La quarta edició del Concurs d'Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista s'emmarca dins del Conveni Marc entre la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, signat el 28 de juliol de 2017 i publicat en «Boletín Oficial del Estado» de 24 d'octubre de 2017 per Resolució d'11 d'octubre de 2017 de la Secretaria d'Estat de Comerç.

Bases reguladores. Les bases reguladores del 'III Concurs d'Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista' es troben recollides en l'Ordre ICT/267/2019 de 28 de febrer i publicades en el BOE núm. 58 el 8 de març de 2019. Aquesta ordre ha sigut modificada per l'Ordre ICT/841/2020, de 28 d'agost, per la qual es modifica l'Ordre ICT/267/2019, de 28 de febrer, per la qual s'estableixen les bases reguladores dels premis en el Concurs d'Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista.

Dotació. Es premiaran les quatre millors idees presentades. El primer premi comportarà una dotació econòmica de 10.000 euros i els premis restants seran d'igual import fins a sumar l'import màxim de 24.000 euros.

A més, els guanyadors podran gaudir de les següents solucions de la cartera de serveis de la Societat Estatal de Correus i Telègrafs S. a. durant l'any següent a la selecció del projecte en el concurs d'idees:

- utilització de les infraestructures de 'CorreosLabs' a fi de desenvolupar i implementar els seus projectes,

- utilització de les solucions de Correus per a vendre per internet ('Solucions ecommerce' de Correus) amb un 50% de descompte sobre les tarifes dels plans anuals publicats (tant de Basic com de Premium) i un 20% de descompte sobre el servei de disseny personalitzat,

- ús de solucions de paqueteria de Correus amb preus promocionats i descomptes sobre les tarifes publicades i

- possibilitat de venda en 'Correus Market' segons el que s'estableix en la convocatòria.

També podran ser objecte d'esment amb caràcter honorífic altres idees, sense cap dotació econòmica.

Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 de juliol de 2021. Els interessats podran presentar la seua sol·licitud de participació en format digital seguint els models annexats en la convocatòria i enviant-los per via telemàtica a la següent adreça: areaeconomica@femp.es. La FEMP estarà a la disposició dels candidats per a possibles aclariments o informació addicional que puguen requerir en l'anterior adreça de correu electrònic o en el núm. de telèfon 91 364 37 00.

Fullet

+Info 

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball