Actualitat Notícies

GALA PREMIS Q 2018

El conseller Soler avala "la diversitat de la base econòmica de QuartdePoblet i el seu dinamisme intern" en la gala PremisQ2018. L'Ajuntament distingeix amb sis guardons al comerç i a la iniciativa emprenedora del municipi.
GALA PREMIS Q 2018

Els Premis Q al Comerç i a la Iniciativa Emprenedora 2018, convocats per l'Ajuntament de Quart de Poblet, ja tenen guanyadors i guanyadores. Tres dels guardons s'elegeixen per votació ciutadana, a través d'una consulta realitzada des de la plataforma municipal de Govern Obert, i els altres tres els selecciona un comité avaluador. La decisió va ser difícil, donada la qualitat de les propostes dels 32 candidats i candidates, com va destacar l'alcaldessa, Carmen Martínez, en la gala de lliurament dels premis, a la qual van assistir el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i els regidors d'Ocupació i Promoció Econòmica, Juan Medina, i de Comerç, Maite Ibáñez, organitzadors dels Premis Q, al costat d'altres representants de la corporació municipal.

Per votació popular i pels mèrits presentats, s'ha concedit el Premi Q al Comerç Excel·lent a “Pelukan”, mentre que en la categoria de la Iniciativa Emprenedora Juvenil el guardó ha sigut per a “La *Llar dels Somnis”, i en la de Dona Emprenedora, per a “Charcutería La Vela”.

Pel que respecta als premis atorgats a partir de les valoracions del comité avaluador i pels mèrits presentats, el Premi Q a la Iniciativa Emprenedora Innovadora ha sigut per a Betty Yein Estudio; en la categoria de Comerç Accessible, el guanyador ha sigut Farmaorto Gasent, i en la de Comerç Sostenible, “Ingeniería de Fluidos”.

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, va avalar en la seua intervenció “la diversitat de la base econòmica de Quart de Poblet i el seu dinamisme intern” i va destacar el paper de les petites i mitjanes empreses, a les quals es dirigeixen aquests premis, “que es localitzen als carrers de Quart de Poblet, que es relacionen directament amb els seus habitants, i contribueixen a oferir llocs de treball i serveis que milloren la qualitat de vida de tots els veïns, i que són un pilar important dins de la transformació del model econòmic que hem de portar avant”. Així mateix, va felicitar l'Ajuntament per aquesta iniciativa.

Per part seua, Carmen Martínez, va agrair l'alta participació en els premis, que en la seua primera edició l'any passat van comptar amb 19 candidatures i en aquesta segona convocatòria quasi han doblegat aqueixa xifra.

L'alcaldessa va destacar que les sis categories dels Premis “defineixen molt bé la marca Quart de Poblet: excel·lència, sostenibilitat, accessibilitat, igualtat i, en definitiva, oportunitats per a tots i totes”, alhora que va incidir que aquesta iniciativa cerca “visibilitzar els valors afegits que ens ofereix el comerç de proximitat, disposar de tot el que necessitem i amb qualitat sense necessitat de desplaçar-nos, així com el segell d'excel·lència que implica comptar en un municipi amb persones valentes, amb idees, capaces d'innovar i de distingir-nos”.

En la seua intervenció, va agrair l'ajuda del president de l'associació Quart sin Barreras (Qusiba), Vicente Gascón, i de la vicepresidenta, Loli Agea; del president de l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), Juan Borrego, i d'un dels membres de la directiva, Rubén Pérez-Cejuela, així com del personal tècnic municipal per la seua col·laboració en els comités avaluadors.

Tant el conseller com l'alcaldessa van felicitar les persones premiades però també van voler fer-ho respecte a la resta de participants pel fet de reunir els mèrits necessaris per a optar a un dels premis.

En la gala, celebrada en el Centre Cultural El Casino i molt lligada als objectius de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Quart, es va comptar amb dos conductors de luxe, Los Hermanos Coent, molt aplaudits pel públic.

https://es-es.facebook.com/notes/ajuntament-de-quart-de-poblet/el-conseller-soler-avala-la-diversitat-de-la-base-econ%C3%B2mica-de-quartdepoblet-i-e/2562442243776017/

 

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball