Actualitat Notícies

Fira del Comerç i Passarel.la 2022 Quart de Poblet . 1 i 2 d´Octubre de 2022.

Torna la Fira del Comerç i Passarel·la 2022, un esdeveniment de gran impacte social i comercial a Quart de Poblet i els municipis veïns.

Des de l'Ajuntament i l'Associació Comerciants Quart de Poblet, ja el tenim quasi tot preparat perquè Quart de Poblet gaudisca de nou de la Fira del Comerç i Passarel·la Comercial 2022.

Després de dos anys sense comptar amb aquesta celebració, estem molt il·lusionats de nou a posar en valor i mostrar el nostre comerç amb els seus millors gal·les, per la qual cosa en aquesta edició i a fi de potenciar la resta d'actuacions que de manera conjunta realitzem amb l'Associació de comerciants, s'àmplia el nombre de casetes a fi d'aquells comerços i pimes de serveis locals que encara no ho han fet i vulguen conéixer la fira des de dins i ser un dels comerços expositors, puguen participar.

Per a això i amb data límit el 20 de setembre, haureu d'emplenar el següent formulari, en el qual trobareu més informació sobre el funcionament de la fira;
https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlscs2s-lsijisvodygltwi1t2u6tyqdkalimmlpkkmwalbof4a/viewform


La cita comptarà en aquesta edició amb  diferents zones, comerç,  hostaleria i restauració, passarel·la i animació, actuacions i tallers musicals i culturals, així com activitats i exhibicions  esportives.


En la passarel·la comptarem amb un ampli ventall de comerços amb models locals, veïns i veïnes seran models per un dia, convidats pels propis comerços participants.
En breu coneixereu horaris i programa, en el qual entre altres sorpreses, comptem amb la participació de AFIC, l'Associació cultural Castella-la Manxa,  Centre cultural Andalús, Escola de la SAM la Va unir, Escola de música l´Amistat, el Club de patinatge i el Club de basket.


Per a qualsevol consulta comerços i negocis locals, poden posar-se en contacte amb la AFIC, bé per email, afic@quartdepoblet.org o tel. 961536210 ext. 1256, o amb  Nieves de ACQ, email; compraenquart@hotmail.com o 616016234.


Al mateix temps des de l'àrea de comerç, aprofitem per a recordar que podeu continuar gastant la targeta CQ+ en els comerços adherits, fins al 30 de setembre, termini en el qual les targetes queden inoperatives.

© 2023 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball