Actualitat Notícies

Esgotades les 1.500 targetes que dupliquen el seu valor per a comprar a Quart de Poblet en 42 hores.

Els bons s'entregaran del 16 al 31 de maig.

En menys de dos dies, en concret 42 hores, s'han esgotat les 1.500 Targetes CQ+ que l'Ajuntament de Quart de Poblet va posar a la venda el dimarts 2 de maig. Aquest èxit demostra, sense cap dubte, que es tracta d'una de les iniciatives que més èxit i bon acolliment té entre comerciants i compradors. I és que, en adquirir una targeta per 40 euros, de manera automàtica, duplica el seu valor a 80 euros. Això sí, només es poden gastar en els establiments del municipi adherits a la campanya. Els 80 euros es poden gastar en qualsevol dels comerços fins a 31 de juliol.

El lliurament de targetes es realitzarà del dimarts 16 de maig fins al 31 de maig en el Centre d'Ocupació i Desarollo, CED, situat en la C/ Jose María Coll, 8, en horari de 9.30 a 13.30 hores. Per a agilitzar el procés, l'àrea organitzarà diversos punts de lliurament i la ciutadania haurà d'acudir amb el codi QR o número de comanda rebuda en l'email amb el qual es van registrar en el moment de la compra i el DNI original. En cas de no poder acudir personalment podrà delegar en una altra persona que haurà d'acudir amb el DNI original del titular de la compra.

L'Ajuntament, d'aquesta manera, injecta 60.000 euros per a fomentar les compres i el consum en el municipi. No obstant això, l'impacte calculat pot aconseguir els 120.000 euros degut a aquest efecte dita, tal com van comprovar els comerciants en l'anterior campanya. 

L'objectiu és reactivar el consum i la recuperació econòmica així com atraure a clients a la localitat. Una vegada conegut el producte, és més fàcil que el consumidor torne. Participen comerços de tota mena, encara que encapçalen el rànquing els d'alimentació, seguits de perruqueria i estètica i el tercer lloc és per a la roba i tèxtil. El ventall és molt ampli i també hi ha joieries, rellotgeries, papereries, llibreries, perfumeries i botigues d'electrodomèstics. 

Aquesta iniciativa de l'Ajuntament es realitza en col·laboració amb l'Associació de Comerciants-ACQ i amb Caixa Popular dins de la campanya 'Impulsa la compra a Quart amb la Targeta CQ+'

Els comerços adherits a la campanya són Albabia, Alcocer Centro Auditivo, Alcocer Ópticos, Alfaro Muebles, Azulejos Sanchis E Hijos, S.L., Calzados Elche, Calzados Elche, Canonn, (Feregrin Fos, S.L.), Cantero Joyeros, Cari Fruites, Carnes Amparo, Carnes Rufina, Carnes Y Fiambres La Boutique Miguel Segarra, Centro Óptico Polo, Charcutería La Vela, Charcutería Vicente Adalid, Chloe, Ciclos Quart, Composturas Samper, Cuéntame un Cuento, El Piñorero, El peixet D´or, Estilistas Mlb, Eva Navarro Peluquería, Ferrehogar, Ferretería Latorre, C.B., Floristería El Pilar, Frutas Moreno, Herbolari Hydrangea, Hipperoffice, Horno de Loly, Issabel Flors, Joyería Lidomar, Joyería Lorente, La Pandilla, Lámparas Betania, Lámparas Mogalux, Les Tisores de Sofia, Llum De Lluna, Mariscos Elviriña, Menuch´s, Micropcquart, Mobiliario Martínez Sapena, Montse Ureña Estetica, Óptica Duane, Ortopedia Avenida, Osito Dormilon, Pa I Pernil, Papeleria Librería Pizarro, Papelería Rocío, Pelukan, Perfumería Laguna, Perfumería Laguna, Pescadería Elena Polo, La Guindilla Sixtina, Pollería Pilar, Publio Pastor Fotografía, Qué Huevos!!, Rafa Abellán Peluqueros, Rony´s, S&M Peluqueras, Soloduerme, Sombra Aquí y Sombra Allá, Somniar, Descanso y Complementos, Sublime Valencia, T.A Molina, Tartalia Dessert Boutique, Textil Hogar, Textil Hogar Md, Todo Casa Lucía, Utopía, Venerdi, Vieco Peluqueros, i You Donna. 

Aquesta campanya se suma a altres desenvolupades durant tot l'any per a potenciar el comerç local. L'Ajuntament, a través del Centre d'Ocupació i Desenvolupament i l'Agència de Foment d'Innovació Comercial-AFIC, i en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Quart-ACQ, ofereix programes de suport al comerç i a l'emprenedoria, com el servei d'assessorament, la formació gratuïta en diferents aspectes rellevants per a la gestió d'un negoci, les ajudes, els microcrèdits i promocions especials de finançament en col·laboració amb entitats financeres, entre altres mesures.

Notícia; https://quartdepoblet.es/actualidad/noticia/esgotades-les-1-500-targetes-que-dupliquen-el-seu-valor-per-a-comprar-a-quart-de-poblet-en-42-hores

https://www.hortanoticias.com/agotadas-las-1-500-tarjetas-que-duplican-su-valor-para-comprar-en-quart-de-poblet-en-42-horas/?fbclid=IwAR1_-xR5YpSgaAXGO3fkHH3LoziLu3F3FkwFBCXS8CF-OznF9nBtKuf-T-A

© 2023 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball