Actualitat Notícies

Encesa de llums de Nadal en Quart de Poblet 2018

Des de 5 de desembre, ja podem disfrutar de la il·luminació nadalenca en Quart de Poblet. El encesa s'ha avançat enguany, precisament a petició del comerç local, ja que crega un ambient nadalenc que invita a recórrer els carrers del municipi i visibilitza l'oferta de productes i servicis que ha preparat el teixit comercial en esta època de l'any.
Encesa de llums de Nadal en Quart de Poblet 2018

També invita a participar en totes les accions preparades pel teixit associatiu del municipi, que contagien un esperit solidari i festiu, lligat a estes dates; un esperit que arriba a tota la ciutadania, des dels més menuts als més majors.

L'elecció de la il·luminació s'ha fet amb criteris d'eficiència energètica, utilitzant leds, amb un significatiu estalvi. Hi ha 4 arbres de Nadal il·luminats: plaça sant Rafael, plaça de la Constitució, Ajuntament i Villalba de Lugo/Centro de Salut, a més dels arcs nadalencs en diferents carrers del municipi.

L'alcaldessa, Carmen Martínez Ramírez, la regidora de Comerç, Maite Ibañez Martinez, el president d'Associació Comerciants de Quart de Poblet, Juan Borrego, i el vicepresident, Ángel Lorente, van supervisar l'encesa.

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball