Actualitat Notícies

Encara no t'has presentat als premis "Q"; al comerç i la iniciativa emprenedora? Presenta la teua candidatura en una o diverses modalitats fins al 31 de Maig, per registre d'entrada en l'Ajuntament de Quart de Poblet.

Si encara no tens clar a quina categoria presentar-te, ací tens alguns aclariments: - Iniciativa emprenedora: Persones empadronades en Quart que han iniciat o vagen a iniciar la seua activitat entre Abril de 2017 i Octubre de 2018, en la o les distincions (dona, jove i innovadora). - Comerç; tot comerç o pime amb domicili fiscal en Quart de Poblet, en la o les modalitats (accessible, sostenible i excel·lent).
Encara no t'has presentat als premis

A més, aprofitem per a aclarar/dar resposta a algunes de les preguntes que ens heu fet:

- Les persones que es van presentar en el 2017, sempre que complisquen els requisits, podran tornar a presentar-se.

- En cas d'haver sigut premiado/a en el 2017 en una categoria, poden optar a altres. - Pots presentar diverses candidatures, en diverses modalitats al mateix temps, però només pots ser premiado/a en una categoria.

- Entre el mes de juny i el mes de juliol, encenem cambres i comencem a preparar el vídeo promocional de totes les candidatures participants.

- Comptem amb personal tècnic que vos pot ajudar a presentar este premi, i les ajudes, i resoldre les vostres dubtes. Tota la informació sobre els Premis "Q"; ací.

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball