Actualitat Notícies

EL TEU PAPER ÉS IMPORTANT BASES DE LA CAMPANYA "ARA MÉS QUE MAI, EL COMERÇ LOCAL ENS TOCA" #COMPRAENQUART #APUESTAPORQUART

Impulsem el comerç local amb 20 sortejos setmanals de 100 euros per a gastar en els establiments de #QuartdePoblet.
EL TEU PAPER ÉS IMPORTANT BASES DE  LA CAMPANYA

A partir de demá, per cada cinc euros de compra en els comerços adherits a la campanya "Ara més que mai, el comerç local ens toca", els veïns i veïnes rebreu una participació.

Per compres superiors a 150 euros, existeix un topall de 30 participacions per compra.

Aquestes paperetes, degudament emplenades amb les vostres dades, haureu d'introduir-les en l'urna que estarà situada en la plaça de l'ajuntament a partir del dilluns 14, de dilluns a divendres (de 10 a 14h).

Realitzarem sortejos durant tres setmanes seguides, els dies 18, 25 de setembre i 2 d'octubre, a les 13.30h. en directe des del facebook de l'Ajuntament, amb les paperetes depositades fins a aqueix moment en l'urna.

En cada sorteig hauran 20 guanyadors/as, en el cas d'eixir el nom d'una mateixa persona en el mateix sorteig, traurem una altra papereta.

En cada sorteig, una vegada tretes les paperetes amb el nom de les 20 persones guanyadores, s'agafaran tres paperetes més sense dir el nom, que serà custodiades per ACQ, perquè en el cas d'incidències o algun premi desert, tornar a utilitzar-les per a un últim sorteig. La resta de paperetes seran destruïdes una vegada finalizado cada sorteig.

Una persona guanyadora en un dels sortejos podrà tornar a ser guanyadora en el següent sorteig, però no el mateix.

Les persones guanyadores, podran passa a recollir els seus bons de compra per import de 100 euros, a partir del dilluns 21 de setembre en horari de demà, degudament acreditades, per l'Agència de Foment d'Innovació comercial (AFIC), situada en la C/ Jose María Coll, 8 (CED-Centre d'Ocupació i Desenvolupament) de Quart de Poblet.

Estos bons hauran de ser gastats entre el comerç adherit a la campanya abans del 31 d'octubre.

Nota premsa.

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball