Actualitat Notícies

Quart de Poblet: El comité avaluador de la modalitat Premis Q al comerç accessible visita les empreses participants

En aquesta visita han participat tant personal tècnic de l'Ajuntament, de les àrees de Benestar Social i Urbanisme, com Vicente Gascón i Loli Agea, president i vicepresidenta de l'associació Quart sin Barreras (Qusiba), respectivament.
Quart de Poblet: El comité avaluador de la modalitat Premis Q al comerç accessible visita les empreses participants

La visita s'ha realitzat als vint comerços que opten a aquesta categoria:

ATUENDO ROPA
LENCERÍA/CORSETERIA PAQUI SANCHEZ
PRINCIPES Y PRINCESAS
ACADEMIA TURIA
BETTY YEIN POLE DANCE ESCUELA
EMPIRE WASH DETAILING
LAMPARAS MOGALUX
AQUALAI
PAPELERIA PIZARRO
MIMODA
ALBABIA CENTRO DE MATERNIDAD
MASALU VIATGES
HIPEROFFICE QUART
SALÓN DE BELLEZA MLB
FARMAORTO GASENT, S.L.
BONDIA ASSEGURANCES (PLUS ULTRA)
LA LLAR DELS SOMNIS
HERBORISTERÍA MANDALA
CLINICA DENTAL MARTINEZ Y MELLADO, SL

"Les actuacions realitzades per a l'eliminació de les barreres arquitectòniques, físiques, visuals, auditives i cognitives. Els ítems a avaluar pel comité d'avaluació en aquesta distinció es basen en criteris bàsics per a tindre un grau acceptable d'accessibilitat universal en aspectes com: identificació del comerç, aparador, accés al local, serveis, circulació interior i mobiliari (mostrador, prestatgeries, …), reserva d'aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda, sistemes de comunicació (pictogrames, lectura fàcil, sistema braille…), admissió de gossos guia, formació del personal en atenció a clients amb diversitat funcional, web accessible… així com qualsevol altra acció a considerar que contribuïsquen a l'objectiu del premi".

Aquestes candidatura se sumen a les altres dels premis "Q" al comerç: sostenible, que també es realitza per comité d'avaluació, i excel·lent, el resultat de la qual depén de la votació popular que es va recollir a través de la plataforma de govern obert.

Des de la regidoria de Comerç, que dirigeix Maite Ibàñez, s'incideix en l'objectiu principal que aquest guardó servisca per a conéixer i donar suport a el comerç local.

Els Premis Q tenen també una convocatòria dirigida a reconéixer la iniciativa innovadora amb tres categories: més innovadora, dona emprenedora i juvenil.

https://www.facebook.com/quartdepoblet/

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball