Actualitat Notícies

'EL COMERÇ LOCAL DE QUART ÉS BRUTAL' I REGALA CARROS I BOSSES DE ROBA PER A LA COMPRA.

'El comerç local de Quart és Brutal', així de contundent és la campanya llançada per l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ) en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat i la Unió Gremial per a incentivar el consum local en els cent establiments associats
'EL COMERÇ LOCAL DE QUART ÉS BRUTAL' I REGALA CARROS I BOSSES DE ROBA PER A LA COMPRA.

El dilluns 7 de juny comença aquesta iniciativa que regalarà cent carros de compra (un per comerç) i 5.000 bosses de roba de grandària gran i mitjana. Per cada deu euros de compra es donarà al consumidor un bitllet pel qual podran obtindre algun d'aquests premis. Encara que no sempre hi ha premi directe, les possibilitats són molt altes.

El màxim són 20 bitllets per factura. És a dir, si per exemple compres un electrodomèstic o un altre producte que tinga un preu elevat, es donaran un màxim de 20 participacions.
La campanya 'El Comerç local de Quart és brutal' es mantindrà fins a esgotar existències.
La ciutadania podrà reconéixer quins comerços estan associats a la campanya a través d'una banderola identificativa en les seues respectives façanes. També exposaran la imatge de la campanya en els dispensadors de gel.

Aquesta campanya se suma a altres desenvolupades per l'Ajuntament i l'Associació de Comerciant per a incentivar a quarters i quarteres al fet que les compres les realitzen en la seua localitat.

Noticia.

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball