Actualitat Notícies

L'Ajuntament de Quart de Poblet promou el projecte Gira Mujeres

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, que dirigix Juan Medina, junt amb la Regidoria d'Igualtat, dirigida per Cristina Mora, de l'Ajuntament de Quart de Poblet, i la fundació Coca-Cola, vos inviten a participar de forma GRATUÏTA en la iniciativa "GIRA Mujeres" que és un projecte d'escala nacional, impulsat per la fundació Coca-cola que compta amb 3 etapes, en les que es pretén contribuir a l'eradicació de les bretxes de gènere en el mercat laboral;
L'Ajuntament de Quart de Poblet promou el projecte Gira Mujeres

- Troba la teua ruta: per mitjà d'una formació presencial-taller de 10 hores (dividida en dos sessions de 5 hores cada una) , que té com a objectiu afavorir l'apoderament de les dones en la presa de decisions en el seu àmbit professional i personal per mitjà de l'impuls dels seus projectes i iniciatives laborals.
 - Inicia el teu viatge: formació virtual de 30 hores centrada en les capacitats de les participants i el foment de l'emprendimiento a través del model Canvas. 
- T'acompanyem: Esta tercera etapa del projecte se centra en un procés de mentoria per a les 10-15 participants. La iniciativa està dirigida a dones, tant empleades com desocupades, entre 18 i 60 anys, que este estiguen en situació de desocupació y/o siguen emprenedores, i busquen una alternativa a la seua situació professional, consolidar la seua emprendimiento o vullguen reinventar el seu negoci. El taller es durà a terme en les instal·lacions de la Coca-Cola de Quart de Poblet, en el mes de Gener de 2019 i en horari de matí.

* Si estàs interessada a participar, i a fi de començar la primera parada, pots posar-te en contacte amb el Centre d'Ocupació o l'àrea d'igualtat (casa de la dóna) de l'Ajuntament de Quart de Poblet, a fi de recopilar durant el mes de desembre, les candidatures i poder derivar-les a l'entitat gestora del projecte.

Tal com contempla el programa de l'itinerari Gira dones descrit, a més d'estes primeres hores de formació, esta etapa es podrà completar amb 30 hores de formació online, en la que es desenrotllarà, de forma més concreta, la idea de negoci inclús es podrà optar a 3.000 euros per a arrancar el nou projecte.

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball