Actualitat Notícies

EL 13 D'OCTUBRE ES POSA A LA VENDA LA TARGETA CQ+, FINS A ESGOTAR EXISTÈNCIES.

El 13 d'octubre, a les 10 hores, es posen a la venda mitjançant la web compraenquart.com/tarjeta-cq, les targetes CQ+, en el qual dupliquem el valor de la teua compra. Ull!! el núm. de targetes a la venda està limitat al pressupost. En total es posarà en marxa 100.000 euros en la compra local.
EL 13 D'OCTUBRE ES POSA A LA VENDA LA TARGETA CQ+, FINS A ESGOTAR EXISTÈNCIES.

Fins al 30 de Novembre de 2021 podràs utilitzar la TARGETA CQ+,  en els comerços adherits a la campanya, ja tenim al voltant d'uns 70. 

Amb la Targeta *CQ+ fomentem les compres a Quart i com a agraïment al suport al comerç local, dupliquem el valor de la targeta perquè compres MÉS en els comerços adherits a la campanya de Quart de Poblet.

Les targetes són de:

20 + 20 -- el client paga 20€ i obté un obsequi de 20€, TOTAL TARGETA 40€
40 + 40 -- el client paga 40€ €, i obté un obsequi de 40€, TOTAL TARGETA 80€


Només es pot adquirir una targeta per DNI i persona major de 18 anys. Podràs utilitzar la targetes en diferents comerços adherits fins a esgotar el total de l'import d'aquesta.

ACÍ POTS ADQUIRIR LA TEUA TARGETA CQ+ (en el requadre compra targeta CQ+)

Una vegada adquirida la targeta, descàrrega el rebut de compra, i en una setmana podràs passar a recollir la teua targeta pels següents punts de recollida i horari: Centre d'Ocupació i Desenvolupament (CED), c/ Jose Maria Coll, 8 de dilluns a divendres en horari de 9 a 13 hores, i per Caixa Popular de Quart de Poblet de dilluns a dijous, en horari de 16 a 18h. RECORDA POSAR PUNT DE RECOLLIDA, EN L'APARTAT OBSERVACIONS EN COMPRAR LA TEUA TARGETA.

Per a la seua recollida en qualsevol dels punts de recollida haurà de vindre proveït del dni i el tiket de compra, en cas de recollir la targeta en nom d'una altra persona, haurà de comptar amb el tiket, l'autorització i el dni original de la persona titular.

CONDICIONS DE COMPRA I ÚS DE LA TARGETA CQ+

Tota la informació la pots trobar en:

http://compraenquart.com/tarjeta-cq/

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball