Actualitat Notícies

CURSOS GRATUÏTS PER A PERSONES TREBALLADORES I AUTÒNOMES DEL SECTOR COMERÇ

CURSOS GRATUÏTS PER A PERSONES TREBALLADORES I AUTÒNOMES DEL SECTOR COMERÇ

Estos cursos estan dirigits a persones treballadores i autònomes d'empreses del sector comerç, per exemple: xicotet comerç (siga de moda, alimentació, decoració, basar, etc.) , administracions de loteries, estancs, floristeries, vehicles, intermediaris del comerç, estacions de servici, aparcaments i garatges, contact center, grans magatzems, activitats d'envasament i empaquetatge. 
Són més de 20 cursos online de distintes temàtiques amb l'objectiu de dinamitzar el sector a través de la millora professional. L'alumne podrà adquirir competències en noves tecnologies, direcció comercial, negociació amb proveïdors, màrqueting, etc.

 Per què buscar la contínua millora professional? 

El sector comerç és un de què més ha evolucionat a causa de les noves exigències del mercat, especialment el comerç detallista, on les àrees més demandades d'ocupació destaquen a adquirir noves competències digitals. 

Els cursos, enfocats a cobrir les necessitats formatives del sector, els impartirà Cursos Femxa a través de la seua plataforma e-learning. Es tracta de cursos eminentment pràctics per a afavorir la consecució de noves competències professionals aplicades al sector comerç, a més, la formació té les següents característiques: 

* Modalitat online i de curta duració: l'alumne podrà accedir sense limitacions horàries ni desplaçaments, facilitant així, poder compatibilitzar-ho amb la seua activitat professional.
* Accés a la plataforma les 24 hores: el contingut didàctic estarà disponible en la plataforma del curs i serà accessible les 24 hores del dia. 
* Tutors especialitzats: el tutor orientarà i donarà suport a l'alumno/a durant tot el curs. 
* Gratuïts: és formació 100% subvencionada pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, pel que no tindrà cap cost econòmic per a l'alumne. 
* Diploma d'especialitat del SEPE: al finalitzar el curs amb èxit s'entregarà el diploma reconegut pel SEPE al tractar-se d'una especialitat. 

El termini d'inscripció ja està obert i les places són limitades. S'assignaran per orde d'arribada de cada sol·licitud

Per a les persones interessades, poden sol·licitar més informació i sol·licitar la seua plaça en els canals següents:

* Telèfon gratuït: 900 100 957

* E-mail: atencionalumno@femxa.com

 * Web: https://www.cursosfemxa.es/cursos-comercio-gratis

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball