Actualitat Notícies

Curs manipulador/a de de aliments d'alt risc,online.
MAI 2023

Diverses convocatòries: 15 de juny, 14 de setembre, 4 d'octubre i 10 de novembre de 2023.

Si, eres un comerç, hostaleria, pime local, i necessites el carnet de manipulador/a de de aliments d'alt risc, posa't en contacte amb l'Agència de Foment d'Innovació Comercial-AFIC.

El CED (Centre d'Ocupació i Desenvolupament), ha posat en marxa el programa MEID.ei (Millora de l'Ocupabilitat i inclusió digital), per a una ocupació segura, en el qual es realitza formació per a les persones en situació de desocupació del municipi, i entre elles, el curs de manipulador d'aliments d'alt risc, de manera virtual.

Entre les places oferides, es reserven places per a aquelles persones del municipi que estiguen en situació d'alta del municipi.
Si vols obtindre el teu certificat, hi ha diverses convocatòries, posa't en contacte amb l´AFIC, bé per email, afic@quaretdepoblet.org, facilitant les teues dades, o bé, acudint directament al CED.

Aquesta actuació és susceptible de cofinançament pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del Programa Operatiu pluriregional d'Espanya (POPE) 2014-2020.

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme