Actualitat Notícies

Curs Immersió digital en les pimes comercials: com traure partit d'Internet en el nostre comerç

Les xicotetes i mitjanes empreses comercials de #QuartdePoblet es formen en comerç on line a través de l'agència AFIC
Curs Immersió digital en les pimes comercials: com traure partit d'Internet en el nostre comerç

En total, 20 comerços i pimes de #QuartdePoblet han participat en un curs per a aprofitar l'ús d'Internet en la venda online dels seus productes.

L'Agència de Foment d'Innovació Comercial (AFIC) de l'Ajuntament de #QuartdePoblet ha realitzat, en col·laboració amb Divalterra, el curs "Inmersión digital en les pimes comercials: com traure partit d'Internet en el nostre comercio"; amb l'objectiu de traslladar la importància de tindre presència online en les xicotetes empreses i comerços locals.

En el curs es van abordar, entre altres temes, les principals dades estadístiques i estudis especialitzats en l'ús d'Internet, així com els nous hàbits de consum dels i les clients, cada vegada més exigents. A més, per a aquells comerços i empreses que s'estiguen plantejant donar el bot a l'e-commerce, es van donar a conéixer les diverses possibilitats que existixen per a obrir un canal de venda amb resultats adaptats a l'exigència de la persona consumidora, així com el mínim gasto operatiu necessari per a la seua posada en marxa.

En la presentació del curs va estar present la regidora de Comerç, Maite Ibañez, que va informar les persones assistents sobre les actuacions dirigides al comerç local planificades per al 2018, entre les quals destaca la formació i l'atenció a comerciants, donant resposta a les seues necessitats i demandes.

La regidora també va destacar que l'Àrea de Comerç ha realitzat diferents actuacions ja consolidades, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ) , com són la Fira de Comerç i les ajudes a la promoció de l'ús del valencià en el comerç local. Otras actuacions les estem veient nàixer, i, per a això, conte amb la vostra complicitat;, va apuntar, en referència als Premis Q i al recent Portal del Comerciant.

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball