Actualitat Notícies

Centenars de veïns i veïnes de Quart de Poblet ja gaudeixen dels 40 euros que regala l'Ajuntament en comprar una targeta CQ+.

Les targetes CQ+, posen en circulació més de 120.000 euros, en el comerç local.

En tan sols una setmana, ja s'han entregat quasi la totalitat de les targetes CQ+, que es van vendre en tot just 42 hores.

Des de l'àrea de comerç i l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet, ACQ, recorden que les targetes es poden recollir fins al 31 de maig, passant pel CED (Centre d'Ocupació i Desenvolupament), de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

Una vegada més la campanya 'Impulsa la compra a Quart amb la Targeta CQ+' i 'duplica el valor de la teua compra', està sent un èxit, tal com indica tant la ciutadania com els comerços participants en la campanya.

Una vegada que les persones titulars de les targetes la tenen en la seua poder i fins al 31 de juliol de 2023, ja es poden utilitzar en els comerços adherits.

En total s'han venut 1500 targetes de 80 euros, de les quals 40 paga la ciutadania a través de la compra, i 40 el consistori, amb el que l'Ajuntament injecta 60.000 euros en aquesta campanya per a fomentar les compres i el consum en el municipi. No obstant això, l'impacte calculat supera els 120.000 euros degut a aquest efecte dita, tal i indiquen els propis comerciants.

L'objectiu és promocionar al comerç local, reactivar el consum i donar suport a  la recuperació econòmica, a través de la cistella de la compra. Una vegada conegut el producte, és més fàcil que el consumidor torne. Participen comerços de tota mena, encara que encapçalen el rànquing els d'alimentació, seguits de perruqueria i estètica i el tercer lloc és per a la roba i tèxtil. El ventall és molt ampli i també hi ha joieries, rellotgeries, papereries, llibreries, perfumeries i ferreteries.

Albabia, Alcocer Centro Auditivo, Alcocer Opticos, Alfaro Muebles, Azulejos Sanchis E Hijos, S.L., Calzados Elche, Calzados Elche (outlet), Canonn, (Feregrin Fos, S.L.), Cantero Joyeros, Cari Fruites, Carnes Amparo, Carnes Rufina, Carnes Y Fiambres La Boutique Miguel Segarra, Centro Optico Polo, Charcuteria La Vela, Charcuteria Vicente Adalid, Chloe, Ciclos Quart, Composturas Samper, Cuentame Un Cuento, El Piñorero, Elpeixet D´or, Estilistas Mlb, Eva Navarro Peluqueria, Ferrehogar, Ferreteria Latorre, C.B., Floristeria El Pilar, Frutas Moreno, Herbolari Hydrangea, Herbolari Hydrangea, Hipperoffice, Horno De Loly, Issabel Flors, Joyeria Lidomar, Joyeria Lorente, La Pandilla, Lamparas Betania, Lamparas Mogalux, Les Tisores De Sofia, Llum De Lluna, Mariscos Elviriña, Menuch´s, Micropcquart, Mobiliario Martinez Sapena, Montse Ureña Estetica, Optica Duane, Ortopedia Avenida, Osito Dormilon, Pa I Pernil, Papeleria Librería Pizarro, Papeleria Rocio, Pelukan, Perfumeria Laguna, Perfumeria Laguna, Pescaderia Elena Polo, La Guindilla Sixtina, Polleria Pilar, Publio Pastor Fotografia, Que Huevos!!, Rafa Abellan Peluqueros, Rony´s, S&M Peluqueras, Soloduerme, Sombra Aquí Y Sombra Alla, Somniar, Descanso Y Complementos, Sublime Valencia, T.A Molina, Tartalia Dessert Boutique, Textil Hogar, Textil Hogar Md, Todo Casa Lucia, Utopia, Venerdi, Vieco Peluqueros, You Donna.

© 2023 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball