Actualitat Notícies

CAMPANYA SENSIBILITZACIÓ DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL D'ACQ #COMPRAENQUART #APOSTAPERQUART.

El Regidor de Comerç, Ángel Lorente Izquierdo Lorente, recolza la campanya de sensibilització de posada en valor i aposta pel comerç local de Quart de Poblet, llançada per l'Associació de Comerciants de Quart (ACQ) , en col·laboració amb l'Agència de Foment i Innovació comercial (AFIC) de l'Ajuntament de Quart de Poblet.
CAMPANYA SENSIBILITZACIÓ DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL D'ACQ #COMPRAENQUART #APOSTAPERQUART.

Són moltes les raons per les quals comprar en el xicotet comerç ajuda a la sostenibilitat i reactivació del comerç local; en esta campanya de sensibilització i conscienciació ACQ, ha destacat 6:

1.- La recepta és fàcil; si comprem prop arribarem lluny. Consumir en els comerços de Quart és una bona recepta per a contribuir a la recuperació local i el desenrotllament del teixit comercial.

2.- Cada vegada que fas una compra en Quart, fem un pas per a eixir d'esta. Els diners que invertim en les botigues del nostre poble continua circulant pel mateix, contribuint pas a pas a la prosperitat econòmica del nostre entorn més pròxim, i la de què estan al nostre costat, les persones que tenim més prop, generant ocupació.

3.- Perquè estan sempre al nostre costat i donen vida al poble. Amb cada compra que realitzem en Quart, incrementem l'estat de benestar i la qualitat de vida del nostre poble i veïns i veïnes. El comerç local anima la vida quotidiana, dóna ambient i personalitat als nostres carrers i les convertix en zones transitades, de vida.

4.- Per confiança, per professionalitat, pel tracte personal. El comerç local cuida i mima cada producte que oferix, el comerç local és confiança, professionalitat i tracte personalitzat. Darrere de cada comerç trobaràs un/a autentico/a professional que podrà aconsellar-nos sense presses, ens coneix i li coneixem, és nuestro/a vecino/a i confiem en ell, et donarà el millor, per que vol tornar a veure't.

5.- Que comprant local guanyem tots, ho sap fins a la veïna del quint. El contacte en els negocis locals enfortix les relacions entre veïns i veïnes, són receptors i difusors d'informació del poble, baixar a la botiga és una ocasió ideal de posar-te al dia del que passa en el teu barri. Contribuïx al medi ambient, i a la sostenibilitat local.

Consumir en el xicotet comerç, és una gran elecció. Com a consumidors, tenim una responsabilitat i un gran poder, podem influir en l'estil de vida i l'economia del nostre poble, promovent la sostenibilitat i el benestar, a través de les nostres conductes de compra.

6.- Amb totes les mesures d'higiene i seguretat. El comerç local cada dia obri les seues portes, complint amb totes les mesures d'higiene i seguretat, la teua salut i la dels teus és important i ells ho saben.

Tal com indica Juan Borrego, president de l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet, esta campanya pretén conscienciar a la ciutadania de la importància de recolzar al xicotet comerç, a través de la compra, quelcom que tots i totes coneixem, però que és necessari recordar. Així durant este mes anirem publicant en xarxes socials, cada un dels cartells que componen esta campanya, perquè tots i totes podem compartir-los i fer-los els nostres.

Per la seua banda, Ángel Lorente, indica que cada acció, cada pas, que es dóna per a recolzar al comerç local, és una aposta segura, creure en el comerç local, és un exercici global, a curt, mitjà i llarg termini, integral i sostenible, en el que el paper de la ciutadania és rellevant.

Des de la Regidoria de comerç són moltes les actuacions que ja s'han posat en marxa, i en altres, ja estem treballant, perquè, des d'una estratègia consensuada de suport al teixit comercial, tots i totes contribuïm ha fer possible un teixit més fort, per moltes raons.

Notícia.

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball