Actualitat Notícies

Campanya promoció compra local: TARGETES CQ+

A fi d'incentivar i promocionar les compres a Quart, l'Ajuntament de Quart de Poblet en col·laboració amb l'Associació de Comerciants ACQ, DUPLICA EL VALOR DE LA TARJETETA PERQUÈ COMPRES 'MÉS' en els comerços adherits a la campanya de Quart de Poblet.
Campanya promoció compra local: TARGETES CQ+

Campanya promoció compra local:

TARGETES CQ+

L'Associació de Comerciants- ACQ i l'Ajuntament de Quart de Poblet, en col·laboració amb Caixa Popular posen a la venda “La targeta CQ+”, dins de la campanya “Ara més que mai, compra a Quart” que es podrà utilitzar en els negocis adherits a la campanya.

A fi d'incentivar i promocionar les compres a Quart, l'Ajuntament de Quart de Poblet en col·laboració amb l'Associació de Comerciants ACQ, duplica el valor de la targeta perquè compres MÉS en els comerços adherits a la campanya de Quart de Poblet.

El pressupost municipal per a aquesta campanya és de 50.000 €, les targetes es posaran a la disposició de la ciutadania per estricte ordre de compra fins a esgotar aquest pressupost. Els clients pagaran per les targetes un total de 50.000€, la qual cosa suposarà posar en circulació 100.000€ per a compres en els comerços participants.

Què aconsegueixen els comerços que participen en la campanya?
Aquestes targetes podran utilitzar-se en els comercie de Quart de Poblet que participen en aquesta campanya, de manera totalment GRATUÏTA, sense que supose cost per a ells; amb la finalitat d'atraure i fidelitzar clients, i incentivar les vendes a través de l'obsequi del 50% del valor de la seua compra.

Qui pot comprar les targetes?
Qualsevol persona major d'edat, a través de l'eina de compra en línia habilitada en la web d'http://compraenquart.com/tarjeta-cq/, posades a la venda a partir del 13 d'Octubre de 2021. Fins a esgotar pressupost de la campanya.

Només es podrà adquirir una targeta per DNI, podent ampliar el nombre de targetes per DNI, en el cas que abans de la finalització de la campanya quede romanent.

ACQ i l'Ajuntament de Quart de Poblet es reserven el dret de cancel·lar qualsevol compra en cas de no complir les condicions establides.

Com es poden comprar les targetes?
La targeta CQ+ pot adquirir-se a través de la web de ACQ, http://compraenquart.com/tarjeta-cq/ , a partir del 13 d'octubre i recollint la targeta física en el termini d'una setmana en el Centre d'Ocupació i Desenvolupament, situat en la c/ Jose Maria Coll, 8 de Quart de Poblet, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13 hores, o en Caixa Popular de Quart de Poblet de dilluns a dijous, en horari de 16 a 18h.
Veure condicions de compra.

De quin import són les targetes?
Les targetes són de:
o 20 + 20 -- el client paga 20€ i obté un obsequi de 20€, TOTAL TARGETA 40€
o 40 + 40 -- el client paga 40€ €, i obté un obsequi de 40€, TOTAL TARGETA 80€

En quins comerços puc utilitzar les targetes?
Les targetes poden utilitzar-se en tots els comerços adherits a la campanya que es donaran a conéixer en diferents suports. Trobaràs una relació actualitzada de tots ells en http://compraenquart.com/tarjeta-cq/
Es podran utilitzar en una o diversos comerços.

Fins quan poden gastar-se les targetes?
Des del moment de recepció de la targeta i fins al 30 de NOVEMBRE de 2021.
ACQ i l'Ajuntament de Quart de Poblet es reserven el dret d'ampliar el termini del seu ús, la qual cosa s'avisarà abans la finalització del termini.

SI ERES UN COMERÇ DE QUART DE POBLET, POTS PARTICIPAR EN AQUESTA CAMPANYA SI:
A. Eres persona física, societat mercantil o assimilada, que exerceix la seua activitat a través d'un establiment/local situat a Quart de Poblet i que la seua activitat principal estiga emmarcat dins de les activitats comercials recollides en les convocatòries d'ajudes de la direcció general de comerç així com altres activitats complementàries locals.

Consulta annex d'epígrafs*.

B. Disposes en el teu establiment de TPV ja que el pagament amb les targetes “CQ+” es realitze a través d'aquest dispositiu.
Serà necessari que, en el moment de la inscripció en la campanya, facilites a ACQ el codi *FUC del teu *TPV a fi de limitar l'ús de les targetes en els dispositius dels establiments participants en la campanya.

C. Et compromets a:
o Emplenar la fitxa d'adhesió a la campanya i facilitar les seues dades a ACQ, que traslladarà a l¨AFIC de l'Ajuntament de Quart de Poblet, a fi de tractar aquestes dades per a futures campanyes municipals en matèria de comerç i per a la seua alta en el portal del comerciant de Quart de Poblet.
o Informar els clients sobre la campanya. Donar difusió a través de les teues xarxes socials o altres mitjans al teu abast.
o El comerç adherit a la campanya, comptarà amb un distintiu, que haurà de posar en un lloc visible, juntament amb la informació de la campanya.
o Complir i fer complir les condicions estipulades durant la campanya, i actuar de manera lícita.
o Facilitar la informació del comerç i logo, a fi de donar publicitat al llistat de comerç adherits.
o Justificar a ACQ, mitjançant les fras. de venda, les realitzades a través de la targeta CQ+.
o Ser punt de recollida dels suports targetes una vegada finalitzada la campanya, que entregarà a ACQ per al seu reciclatge i possibles *reusos en altres campanyes, i entregar com a agraïment una papereta per a participar en els pròxims sortejos de la següent campanya de #*compraenQuart.

Podran adherir-se a la campanya tots aquells establiments que complisquen les condicions anteriorment descrites.

SOC UN COMERÇ DE QUART DE POBLET, COMPLISC ELS REQUISITS I VULL PARTICIPAR EN LA CAMPANYA COM M'INSCRIC?
Pots inscriure't través del formulari habilitat en la web/app de ACQ, http://compraenquart.com/tarjeta-cq/ , o emplena el formulari de sol·licitud físic i envia'l degudament signat a compraenquart@hotmail.com

Et recomanem que t'inscrigues abans del 30 de setembre per a participar en la campanya des del primer moment en què es posen a la venda les targetes ( meitat d'octubre) perquè els clients puguen utilitzar-les en el teu establiment des d'aqueix moment. No obstant això, s'admetran inscripcions fins al 31 d'octubre de 2021.

ACQ i l'Ajuntament de Quart de Poblet, prèvia autorització es reserven el dret de realitzar modificacions sobre les condicions exposades anteriorment en atenció al millor funcionament de la campanya, comunicant aquests canvis als comerços adherits.

Si ho considera necessari, ACQ i/o l´AFIC (Agència de Foment d'Innovació Comercial) de l'Ajuntament de Quart de Poblet, podrà requerir als establiments que sol·liciten la seua participació en la campanya que justifiquen documentalment el compliment dels requisits exigits de participació. Si no els compleix, podrà denegar la seua participació.

Per a qualsevol dubte o aclariment pot posar-se en contacte amb ACQ o l´AFIC a través del telèfon 616 01 62 34 o per email: compraenquart@hotmail.com; afic@quartdepoblet.org
Persones de contacte: Nieves Sancho (ACQ)        Inma Garrido Blanco (AFIC)

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball