Actualitat Notícies

L'àrea de Comerç entrega les targetes CQ+.
MAI 2023

Lliurament de targetes CQ+ del 16 al 31 de maig, en horari de 9.30h a 13.30h en el CED (Centre d'Ocupació i Desenvolupament).

Les 1500 persones que han comprat la targeta CQ+ , a partir del pròxim dimarts 16 de maig i fins al 31 de maig, en horari de 9.30h a 13.30h, podran passar pel CED (únic punt de recollida) , en la C/ Jose María Coll, 8 de Quart de Poblet, a recollir la seua targeta de 80 euros.

Per a això, hauran de vindre amb el codi QR o número de comanda que hauran rebut a l'email amb el qual es van registrar en el moment de la compra i el dni original. En cas de vindre a recollir la targeta a nom d'una altra persona, hauran de portar el dni original també del titular de la compra.

En la seua recollida, signaran un vaig rebre, que poden descarregar al final de la web de compra en quart i portar degudament emplenat i signat. https://compraenquart.com/tarjeta-cq/

El CED, també comptarà amb personal de suport i còpies del vaig rebre per a emplenar en el mateix moment del lliurament.

A partir de la seua recollida,  ja es poden utilitzar les targetes comprades per 40 euros que, de manera automàtica, dobleguen el seu saldo fins als 80 euros, en els comerços adherits, amb data de caducitat 31 de juliol de 2023.

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme