Actualitat Notícies

Aquest nadal somia en gran... ho trobaràs al comerç local

L'Agència de Foment d'Innovació Comercial (*AFIC) de l'Ajuntament de Quart de Poblet i en col·laboració amb el comerç local, entre altres actes nadalencs, promou un missatge somiador i inspirador, a fi de sumar esforços per a incentivar la compra local, a través de la targeta de felicitació nadalenca.
Aquest nadal somia en gran... ho trobaràs al comerç local

Aquesta targeta compta amb els/as millors missatgers/as, el comerç local i la ciutadania, amb l'objectiu, de comptar cada vegada més amb un teixit comercial més fort i unit, convidant a fer extensiva aquesta targeta/missatge entre la seua clientela, a fi de fidelitzar la compra local, un desig compartit.


El missatge ve acompanyat de dues imatges molt representatives, un arbre de nadal, un dels 4 arbres que juntament amb la il·luminació nadalenca, recrea un entorn solidari i festiu dels carrers en les quals se situa el comerç local, i el mapa del portal del comerciant de Quart de Poblet, una finestra virtual.


Al mateix temps, es convida a fer extensiu el missatge a altres comerços, perquè formen part del portal del comerciant, un portal viu en el qual somiem estiguen presentes tots els comerços de Quart de Poblet.

Enllaç al portal del comerciant:

http://quartdepoblet.comercioscomunitatvalenciana.com/

 

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball