Actualitat Notícies

L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET REPARTEIX DISPENSADORS DE GEL HIDROALCOHÒLIC ALS COMERÇOS.

Els locals participants en la campanya "Ara més que mai, el comerç local ens toca" han rebut aquest suport que també funciona com a expositor
 L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET REPARTEIX DISPENSADORS DE GEL HIDROALCOHÒLIC ALS COMERÇOS.

L'Ajuntament de Quart de Poblet, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), continua redoblant esforços i implementant diferents actuacions per a fer costat als i les comerciants del municipi i potenciar la compra local. Dins de la campanya "Ara més que mai, el comerç local ens toca", s'ha iniciat el repartiment de 210 tòtems per a dispensadors de gel hidroalcohòlic que, a més, també funcionen com a expositors.
Aquesta iniciativa respon a una de les labors que el comerç local ha exercit i exerceix, sent un potent canal de comunicació amb els veïns i veïnes. Així, amb aquesta nova eina, es podran traslladar totes les campanyes en matèria de comerç, els protocols COVID19 i quantes actuacions es realitzen en matèria de difusió per part de l'Ajuntament d'una manera més directa i còmoda.
D'aquesta manera, els comerços es transformen en punts d'informació i en promotors principals de les actuacions que es duguen a terme.
Campanya nadalenca
Dins de les polítiques de promoció de la compra local també s'ha posat en marxa la campanya nadalenca en la qual, a més de decorar els carrers, es convida a veïns i veïnes a acudir als locals de Quart de Poblet aquestes festes.
Valors com la proximitat, la qualitat o la sostenibilitat es posen de manifest per a recordar que "Per Nadal, més que mai, compra a Quart".

Web municipal.

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball