Actualitat Notícies

L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET CONCEDEIX 202 AJUDES ESPECIALS A COMERÇOS AFECTATS PER LA CRISI DEL COVID

Dins del Pla de Recuperació Econòmica i Social, el Consistori ha destinat 904.600 euros a mesures de promoció econòmica i impuls comercial i empresarial
L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET CONCEDEIX 202 AJUDES ESPECIALS A COMERÇOS AFECTATS PER LA CRISI DEL COVID

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha aprovat la concessió de 202 ajudes econòmiques, amb una quantia total de 114.332 euros, destinades a persones autònomes amb establiment o local comercial en el municipi que s'hagen vist afectades per les mesures decretades per a frenar la COVID-19. Cada establiment rebrà 566 euros, la qual cosa correspon al 30% de la quota mensual sobre la Base Mínima de cotització en el RETA.


Aquesta línia d'ajudes forma part del Pla de Recuperació Econòmica i Social, dotat amb 1,5 milions d'euros, que l'Ajuntament ha posat en marxa amb l'objectiu de fer costat a tota la ciutadania, però especialment als col·lectius més vulnerables, davant la pandèmia sanitària que s'està vivint.

Dels 202 negocis beneficiaris, 106 estan regentats per dones i són el sector del comerç al detall i el de l'hostaleria els que més les han sol·licitades. En tot cas, els beneficiaris i beneficiàries havien de tindre reconeguda la prestació extraordinària per cessament d'activitat.

La informació pot consultar-se en la web municipal: Ajuntament de Quart de Poblet

I ací trobareu l'anunci: Anuncie Concessió

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball