Actualitat Notícies

L'Ajuntament entrega claus dels contenidors soterrats a comerços

L'Ajuntament lliura claus dels contenidors soterrats a establiments comercials i hostalers per a facilitar el dipòsit de borses grans de residus.

Amb l'objectiu de facilitar el dipòsit selectiu de residus en els contenidors soterrats, l'Ajuntament ha iniciat el lliurament de claus de la portella posterior d'aquests dipòsits a comerços (farmàcies, tendes de roba, fruiterias…) i establiments d'hostaleria, que generen més quantitat de deixalles i utilitzen borses de major grandària.

De moment, aquesta mesura s'ha implementat en el carrer Trafalgar i el seu entorn (part de Villalba de Lugo, Barranquet, Salvadora Sancho i Les Comares), i amb ella s'evita que els establiments hagen de deixar les borses en la vorera o la calçada, al costat del contenidor, perquè no caben per la boca de la bústia.

El regidor de Neteja Viària i Zones Verdes, Manuel Díaz, va acudir personalment al lliurament d'algunes Claus i va visitar també l’ecoparc mòbil, que aquesta setmana va estar instal•lat durant tres dies al carrer Reverendo José Palacios.

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball