Actualitat Notícies

AJUDES A LA INICIATIVA EMPRENEDORA 2021, PROMOGUDES PER L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET.

Obert termini de sol·licitud del 29 de juliol al 30 de setembre de 2021, tots dos inclusivament.
AJUDES A LA INICIATIVA EMPRENEDORA 2021, PROMOGUDES PER L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET.

Aquesta ajuda de fins a 1.500 euros, té com a objectiu secundar i fomentar la creació de l'activitat empresarial de persones emprenedores per compte propi, i afavorir així la generació d'ocupació en el municipi de Quart de Poblet. 

Dirigida a persones físiques empadronades en el muncipi que hagen iniciat o inicien la seua activitat empresarial en el municipi de Quart de Poblet, des de l'1 de maig de 2020 fins al 30 de Setembre de 2021, i complisquen amb els requisits de les bases. 

El termini de presentació és del 29 de juliol fins al 30 de setembre de 2021, tots dos inclusivament.

Les persones interessades a sol·licitar aquestes ajudes compten amb atenció individualitzada, i assessorament tècnic especialitzat, en el cas que el necessiten, reforçant altres actuacions que es realitzen en matèria de suport i formació a la iniciativa emprenedora local, prèvia cita.

Podeu trobar la informació sobre convocatòria d'aquestes ajudes a la iniciativa emprenedora 2021 en el tauler d'anuncis de la web de l'ajuntament.

Les sol·licituds s'han de presentar preferentment per seu electrònica, o si escau per registre d'entrada en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada al edifci de l'Ajuntament, en el termini indicat i seguint les bases generals i instruccions indicades.

Adjuntem resum i instruccions de seu.

Més informació.

© 2021 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball