Actualitat Notícies

AJUDES AL COMERÇ LOCAL DE QUART DE POBLET PER A POTENCIAR I AFAVORIR L'ÚS DEL VALENCIÀ 2020.

Obert el termini de presentació del 1 de juny fins al 31 de juliol de 2020, ambdós inclosos.
AJUDES AL COMERÇ LOCAL DE QUART DE POBLET PER A POTENCIAR I AFAVORIR L'ÚS DEL VALENCIÀ 2020.

L'Ajuntament de Quart de Poblet, conscient de la necessitat de recolzar al teixit comercial local convoca un any més les Ajudes al Comerç Local per a potència i afavorir l'ús del valencià 2020, en les següents actuacions subvencionables; rótulo publicitari del comerç, rètol exterior de vehicles d'empresa, pàgines Web per a publicitat i promoció del comerç, fullets, targetes i altres mitjans de divulgació, merchandising, publicitat en mitjans de comunicació (ràdio, televisió, premsa, etc.) .

 El termini de presentació és del 1 de junio fins al 31 de juliol de 2020, ambdós inclusivament.

Les persones interessades a sol·licitar estes ajudes compten amb atenció individualitzada i assessorament tècnic especialitzat, en el cas que ho necessiten, reforçant altres actuacions que es realitzen en matèria de suport, assessorament i formació al comerç local.

Podeu trobar les bases i tota la informació sobre estes ajudes a la promoció de l'ús del valencià en el comerç local, de fins de 600 euros en la pàgina web del Ayuntamiento de Quart de Poblet.

Les sol·licituds s'han de presentar preferentment per seu electrònica, o en el seu cas per registre d'entrada en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada en l'edifci de l'Ajuntament, en el termini indicat i seguint les bases i instruccions indicades.

Adjuntem resum i instruccions de seu.

 

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball