Actualitat Notícies

Ajudes AVALEM COMERÇ i EMPRENEM COMERÇ a la pime comercial per a l'exercici 2018

Les ajudes AVALEM COMERÇ i EMPRENEM COMERÇ a la pime comercial per a l'exercici 2018 té com a objectiu incrementar la competitivitat, innovació i qualitat en les pimes.
Ajudes AVALEM COMERÇ i EMPRENEM COMERÇ a la pime comercial per a l'exercici 2018

Les ayudas EMPRENEM COMERÇ a la pime comercial per a l'exercici 2018 deuran anar destinades a finançar els gastos corrents derivats:

- Del manteniment d'un establiment comercial amb un nou titular, 

- O de la implantació d'una activitat comercial en un local en què, amb anterioritat, s'haja exercit activitat econòmica.

L'establiment haurà d'estar ubicat en la Comunitat Valenciana i, si és el cas, obrir-se al públic entre l'1 de febrer i el 30 de setembre de l'exercici en què es convoque l'ajuda.

Mentres que les ajudes AVALEM COMERÇ deberán anar destinades a finançar les inversions en equipament per a establiments comercials de la Comunitat Valenciana.

Tant les ajudes AVALEM COMERÇ com EMPRENEM COMERÇ per a l'exercici 2018 té un termini de presentació de sol·licituds que serà des del día siguiente al de la publicació en el DOGV de la corresponent Resolució de convocatòria (que en 2018 s'ha publicat en el DOGV núm. 8221, de 26/01/2018) fins al día 15 de febrer de 2018, ambdós inclusivament.

Per a una informació més detallada de les ajudes AVALEM COMERÇ (punxe ací) com EMPRENEM COMERÇ (punxe ací).

© 2015 - Ajuntament de Quart De Poblet - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball